Конкурси всякакви: Спечелете всяка седмица супер награди от SUPER7

1
Добави коментар

Краен срок – 31 август 2014

Участвай в КОНКУРСА

НАЙ – ДЪЛГИЯТ РОЖДЕН ДЕН ПРОДЪЛЖАВА!
По случай своя седми рожден ден, SUPER7 ще раздава прекрасни награди, всяка седмица до края на месец август.

За участие в Играта участниците следва да се регистрират безплатно на интернет страницата www.super7.bg/като попълнят следните свои данни: лично и фамилно име, потребителско име, възраст, имейл, телефон за връзка. При регистрацията си участниците трябва да се съгласят с настоящите Общи условия. Регистрацията на непълнолетни участници следва да е потвърдена от техните родители/настойници, като на посочения имейл на родител/настойник, ще бъде изпратен линк за потвърждение.
В продължение на четири седмици на уебсайта www.super7.bg/ ще бъде задаван по един въпрос.

Всяка седмица чрез жребий на лотариен принцип и в присъствието на поне двама представители на отдел „Маркетинг“ на „ТВ СЕДЕМ“ ЕАД се разпределят по 7 награди, предоставени от Рая Тойс, Фантасмагория и Централен кооперативен съюз.

Всеки потребител има право да участва веднъж седмично. Като при валидна регистрация и даден верен отговор има потенциалното право да спечели награда в седмичния жребий.

Тегленето на печелившите ще бъде извършвано на седмична база, до 14 часа в деня след края на съответната седмица (в петък) на лотариен принцип измежду регистрираните участници, дали верен отговор за съответната седмица, в присъствието на представители на „ТВ СЕДЕМ“ ЕАД. Комисията подписва и протоколи от извършените тегления, в които се посочват печелившите участници.

Спечелилите награда доказват своятa самоличност чрез валиден документ при получаването на наградата.