Фън Шуй. Статуетка от полирезин на 7 слона с вдигнати хоботи – 30 х 12 см.

1
Добави коментар

Фън Шуй. Статуетка от полирезин на 7 слона с вдигнати хоботи – 30 х 12 см.

Статуетка от полирезин на колона от 7 слона с вдигнати хоботи с размери – дължина 30 см. и височина 12 см.
Този талисман притежава изкючителна сила да привлича Богатството към притежателя си.
Фън Шуй използва фигурата или изображението на слона за привличане на успех и късмет.

По-важно е да имате не една фигура на слон, а седем! Не само защото се увеличава силата на талисмана, а защото 7 е магическо число. Още от древността съществува учението и за седемте метала. От училище знаем, че седем са планетите, които можем да видим без телескоп. Те никога не променят орбитите си. Не се изменя и разстоянието между тях. Все едно съществува някаква магия. Китайците имат седем богове на късмета. Примери с числото седем могат да се дават до безкрайност! Затова поставете седем слончета вкъщи и ще бъдете приятно изненадани.

Слонът е символ на мъдрост, сила и власт. Много ефективен талисман за бизнеса. Слонът обича да се съветват с него и често да го галят по хобота. Слонът осигурява защитата на своя стопанин.
Слонът е праобраз на божеството Ганеша с тяло на човек и глава на слон. Почти във всеки китайски дом има фигура на слон. Те смятат, че с хобота си той носи богатството и благополучието в дома. Именно затова хобот на слона трябва да е вдигнат!

Този талисман ще донесете повече мъдрост и решителност в живота Ви, което ще Ви помогне да преценявате правилно ситуациите и да взимате бързо и правилно необходимите решения. Ще усетите, че в трудни или решителни мигове имате невидимата закрила на това мъдро и могъщо животно.

Поставете слона така, че да е с гръб към входната врата. По този начин той символично влиза в дома Ви и носи в него късмета и благоденствието.

 

Tweet