Крис Колфър напуска сериала “Клуб Веселие“/ “Glee“?!

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Крис Колфър вече не е част от екипа на ‘Клуб Веселие’/ ‘Glee’. След пет сезона като основен персонаж в сериала вчера самият Крис обяви, че е се разделя с шоуто.

Меломан.бг във Facebook

Новината бе съобщена в кратък статус в социалната мрежа Twitter: “По лични причини си тръгвам от екипа на “Glee“. Обясненията идват скоро.“

За радост на феновете на тийнейджърската поредица обаче тази шокираща информация се оказа чиста измислица.

Пред The Hollywood Reporter мениджърът на Колфър заяви, че Twitter акаунтът на актьора е бил хакнат. И още повече – в момента, в който този статус се е появил Крис е бил по средата на Атлантическия океан, в самолет без Wi-Fi.

„Ние бяхме предупредени, че Twitter акаунтът на Крис Колфър е бил хакнат“, се казва пък в изявление от FOX. „Слуховете за уволнението му от “Glee“ са далеч от истината. Ние обичаме Крис и очакваме с нетърпение да работим с него отново и през този сезон.“

Кристофър Пол Колфър е роден на 27 май 1990 г. Посещавал е гимназията Clovis East, където не само е бил президент на клуба на писателите, участвал е активно в клуба по актьорско майсторство, редактор бил и на училищното списание, а и е печелил титли в публични дебати (характерни за училищата в САЩ). И да… Крис е открит гей.

Популярността му набира скорост, след като участва като Кърт в „Glee“. Истинска история от живота му е част от сценария на сериала. В пиеса наречена „Shirley Todd“ (извъртяно от „Sweeney Todd“) всички роли са обърнати, но учителите не му позволяват да я изпее.

В реалния живот бабата на Колфър, преподобна, му позволява да изпълни „Defying Gravity“ в църквата й. А между другото героят Кърт е написан специално за него, след като впечатлява прослушващите за ролята.

„Glee“ или „Клуб Веселие“ проследява живота на група от нетърпеливи и амбициозни ученици, част от училищен музикален клуб. Лидерът му Уил Шуустър (Матю Морисън) е млад и талантлив учител с хип-хоп умения и златно сърце, а в клуба са: Рейчъл (Лиа Мишел) – перфектна певица с непоколебима решимост да бъде популярна, Фин (Кори Монтейт) – куотърбек сърцеразбивач, който се бори с проблемите си в личния си живот, Кърт (Крис Колфър) – сопрано с нежно лице и невероятен усет към модата, Мерседес (Амбър Райли) – вокалистка, чието поведение на дива може да съперничи с най-известните певици, Арти (Кевин Макхейл) – изпълнител с физически увреждания и убийствен глас, който мечтае да танцува, и Тина (Джена Ушковиц) – силна мацка с нежен характер.

Сред героите са и Пък (Марк Салинг), Куин (Диана Агрон), Британи (Хедър Морис) и Сантана (Ная Ривера).

Коментари

коментар(а)