Невероятно приложение: палети в обзавеждането » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Винаги сме били почитатели на креативните интериорни идеи, при които нестандартни вещи придобиват нов – съвсем различен характер. Жилище, което е заредено с творчески идеи винаги носи душа и усещане за невероятна атмосфера. Изключително популярна тенденция е да заложите на някаква стара вещ, която с малко сръчност, няколко инструмента и интересна боя да приспособите като част от интериора или екстериора.

Не само че е креативно и изгодно от финансова гледна точка, но е и екологично като начин на мислене, да трансформирате и обновите остарялите от бита предмети в нещо красиво. Наскоро ви дадохме идеи за стълби, а днес ще ви покажем, колко много мебели може да си създадете от най-обикновени палети.

Практически може да ги използвате като маса, подпора за диван, кресло, стол или от самите тях да създадете мебел за сядане. В интернет открихме и страхотни предложения на легла, чиято основа са именно палети. Те са чудесно решение за закачална в антрето или спалните помещения, полици за книги и кухненска посуда или базисна декорация за окачване на снимки и други предмети.

Преценете сами дали да използвате натуралния им вид като само лакирате дървесината или пък да ги боядисате по най-различен начин, съобразявайки се с гамата на стаите ви.

Освен у дома, може да ги използвате много успешно и в градината, като поставка за саксии, различни инструменти, люлка или друга градинска мебел. Вижте всички страхотни идеи, които подбрахме за вас!