Русия полудя по книга за баба Ванга! Предсказала е войната и още много други събития!

1
Добави коментар

Книга с пророчества на баба Ванга взриви Русия!

Няколко години преди смъртта си баба Ванга е направила сензационни пророчества за братушките, които са били напечатани в книгата за Ванга –„ Предсказания и пророчества” том 4. От няколко месеца насам тази книга е тотален хит в Русия, където в момента, в които се пусне по книжарниците изчезва почти веднага, а количествата са ограничени.

От край време се знае, че баба Ванга е много почитана от руснаците. Те дори направиха филм-поредица за нея и житейския ѝ път. Разбира се, имаше и такива, които я обявиха за вещица, шарлатанка и прочие, но те са много по-малко от тези, които са се убедили в

Advertisement:

Advertisement:

способностите ѝ.

Причината книгата „Предсказания и пророчества” том 4 на Ванга да се продава толкова много в най-голямата балканска страна е, че вътре има много интересни предсказания именно за Русия, които до сега никой не разбираше какво значат. От няколко месеца насам, обаче, руснаците започнаха да проглеждат и установиха, че поредното пророчество на Вангелия се е сбъднало. Още години преди да се спомине великата наша пророчица, тя е видяла, че ще има разместване на географската карта, което ще бъде съпътствано с много кръв и жертви. Ванга също е споменала, че един полуостров ще се откъсне и ще се присъедини към друг. До последно братушките

си мислиха, че най-вероятно това „откъсване на острова” ще бъде вследствие от наводнение или друго бедствие. В последствие се оказа,обаче, че става дума именно за войната, която в момента се води именно заради полуостров Крим.

Според описанието в книгата, Ванга е видяла също и танковете, но Русия до последно не вярвала в думите ѝ, защото за тях войната била отживелица. Другата причина да не повярват на предсказанията била, че когато попитали пророчицата за точно време на събитията, тя не отговорила. Факт е ,обаче, че все повече и повече пророчества на великата Вангелия започнаха да добиват смисъл и да се сбъдват, въпреки че са направени преди много години.