10 неща, които не трябва да правите пияни

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

10 неща, които не трябва да правите пияни 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Не правете това когато сте пияни, особено след купон

Не правете така, когато сте пияни! Ето какво трябва да избягвате, ако прекалите с чашката осолено след купон. В противен случай вашите приятели ще има за какво да ви се подиграват до дълбоки старини. Познатите във Фейсбук също.

Не звънете на бившата пияни и след купон!

Не звънете на бившата!

Скандал с бившата на пияна глава не е добра идея, особено ако сте в развод! В противен случай ще й дадете още един повод да ви съди за издръжка.

Не водете дете на мач с вас!

 Не водете дете на мач с вас!

Почерпени в никакъв случай не водете детето на мач с вас. После ще се чудите как да обяснявате на жената за всички лоши думи, които е научило. И то не в детската градина, а от вас.

 

Не започвайте скандал!

Не започвайте скандал!

Ако сте порядъчно сръбнали и особено ако сте от женски пол, в никакъв случай не се опитвайте да обясните на мъжете около вас, че не струват. Може да си отнесете боя.

 

Не си правете татуировка!

Не си правете татуировка!

Явно сте поискали татуировка на прочут метъл музикант, но не са ви разбрали. И са ви татуирали Палечка с китара и дори с черни очила. Ето такава става, когато прекалите с чашката след купон.

Не се катерете по дървета!

Не се катерете по дървета!

Вече сте изтрезнели след последния купон и учудено се оглеждате. Кога и как сте се озовали там, защо не сте се изтърсили от високото и коя е екзотичната японка до вас, която определено се кефи? И дали не сте направили нещо с нея там, горе на високото, по време на алкохолния си транс.

Не управлявайте моторна лодка!

Не управлявайте моторна лодка!

Няма страшно, лесно се управлява моторна лодка. Но къде е кормилото, къде е педалът за газта и защо всички се опитват да паднат от борда? Е проблемът си е техен, вие просто си карате лодката.

 

Не водете спор с полицията!

Не водете спор с полицията!

Не се опитвайте да убедите полицаите, че имате право на гласност и себеизява. Ще ви цапардосат яко, а след това може и да благоволят да ви обяснят за какви нарушения са ви натупали. А може и да не ви кажат,особено ако се събудите в изтрезвителното.

Не си играйте с диви животни!

Не си играйте с диви животни!

Може да обичате животните, но ако в нетрезво състояние се опитате да нахраните мечка с грозде, възможно е сама да бъдете схрускана за закуска. Особено, ако баба Меца си помисли, че й се подигравате с предложената храна.

Не се занимавайте със спорт!

Не се занимавайте със спорт!

В никакъв случай не грабвайте стика за голф пияни! Топката 100% няма да я уцелите, но на сутринта може и да се чудите защо по дяволите приятелите ви са със сини очи и ви гледат на кръв. Или защо вие сте целия с цицини по главата, след като не си спомняте да сте правили нито един удар.

Не сърфирайте в мрежата!

Не сърфирайте в мрежата!

В нетрезво състояние никога не се опитвайте да си чатите с приятели. Да не се окаже на следващия ден, че сте се съгласили да се ожените за най-противния си ухажор или сте обещали солидна сума на колега, известен с факта, че никога не връща заем.