Алесандро Прециози разби сърцето на Елиза с Грета Карандини

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Алесандро Прециози разби сърцето на Елиза с Грета Карандини

Алесандро Прециози разби сърцето на Елиза с Грета Карандини 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Алесандро Прециози заряза Витория Пучини от Елиза заради 24-годишна старлетка

Алесандро Прециози заряза прекрасната си съпруга Витория Пучини заради 24-годинша старлетка. Новата изгора на звездата от Елиза Грета Карандини не блести с особена красота, но въпреки това успя да омая актьора.

Двамата се запознават по време на снимки и Алесандро Прециози бързо забрави звездата от Елиза. Нещо повече—огнената красавица му подари дъщеря–Елена, но актьорът хлътна до уши в два пъти по-млада си колежка и се разведе.

Двамата с Витория Пучини уж си дадоха просто почивка, но в крайна сметка делото влезе в съда. Говори се, че съпругата му била направо сломена, когато го видяла в прегръдките на Грета Карандини.

Алесандро Прециози разби сърцето на Витория Пучини

Младата дама не блести с красота, но е по-млада от съпругата му, която вече е на 32. Самата Витория бе много млада, когато двамата се запознаха на снимките на Елиза. Любовната им история развълнува цяла Европа, а раждането на дъщеря им Елена кулминацията на любовта им. Към днешна дата обаче актьорът има нова любов и нехае за бившата си половинка.

Новата изгора на звездата от Елиза не е първа красавица, смятат на Ботуша

32-годишната Витория обаче изглежда щастлива с дъщеря им Елена и работата си. Красавицата най-накрая откри баланса между семейството и работата. Усилено се говори, че след две години сълзи, звездата от Елиза е намерила и нова любов. Наскоро тя бе забелязана в компанията на продуцента Фабрицио Лучи и дъщеря си Елена, но въпреки общите им снимки, съмненията, че са заедно, остават.

Клюки.вс препоръчва и: