CORK HOME | Корков паркет-Egger-Laneo

1
Добави коментар

CORK HOME-Коркови Подови настилки – обичани от Природата

Корков паркет EGGER-LANEO

Корков паркет EGGER-LANEO

Червен Дъб 1010

Бук Арбон 1024

Дъб сив 1012

Дъб Алпена 1014

Дъб 1016

Дъб Кастело 1018

Дъб сив 1020

Орех 1022

Колекцията Laneo представя на пазара иновативни подови настилки за нова група клиенти. Основните характеристики на продукта са, че той е тих, топъл, мек и здрав. Тайната на колекцията Laneo е технологията на EGGER – cork+Прекият метод за печат (DPR) се използва за прилагане на действителния образ на шарката върху най-горния слой на корка, след което се запечатва с екологично съвместим еластичен лак. Това прави Laneo по-здрав от много други готови за употреба паркети.

ЗАДЪРЖАНЕ НА ТОПЛИНАКоркът има изключително много въздушни клетки, което го прави естествен изолатор. Когато вървиш върху повърхността му, коркът се усеща по-топъл в сравнение с останалите твърди настилки.

МЕКОТА НА ПОВЪРХНОСТТАТова свойство на корка създава усещане за комфорт когато стъпваме върху корковата настилка Laneo. По време на тест с приблизително 50 души, ние сравнихме какво усещане създават настилките (естествен паркет, ламиниран паркет, корков паркет Laneo), когато се ходи върху тях.

ЗДРАВИНАLaneo е много по-здрав от повечето коркови подови настилки. Това се дължи на уникалната технология за изключително плътно пресоване на корк. Лакът допълнително заздравява декора, който е принтиран директно върху корка чрез новата технология на EGGER за директен печат (DPR).

НАМАЛЕНИЕ НА ШУМА В СТАЯТАКорковия пласт в Laneo има изключително високи звукоизолационни свойства. Звукът в стаята драстично намаля в сравнение с други твърди подови настилки.

Срок за доставка от 2 до 4 седмици

Велико Търново ул.Ниш 7Б  0895790440        София бул.Сливница бл.4 зона Б-18 0895790441