Топ 10 на най-стилните жени в Америка (СНИМКИ)

14
Добави коментар
sedrik
sedrik

Списание „Harper’s Bazaar“ публикува своята класация на най-стилните жени в Америка. Сред тях попаднаха делови дами от различни сфери: политика, музика, шоуибизнес. Вижте кои красавици бяха отличени като най-стилни.
Класацията за стил на 2014 година е оглавена от първата дама на САЩ – Мишел Обама. Модните специалисти, които участваха в селекцията на изданието обясняват решението си да поставят Мишел Обама на върха заради предпочитаните от нея демократични марки облекла, които според тях стоят много ефектно на първата американска лейди.

Тя винаги е била еталон за класа и професионализъм, а облеклото й винаги е комбинация между свобода, индивидуален подход и строга елегантност. Заслужено Мишел Обама заема пътвото място в класацията
за най-стилни дами на 2014г.

Втори в списъка са близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън, които със своите изяви винги демонстрират новаторство, модерност и един творчески, нов подход към модата.

Те са поставени на второ място заради „бохемския си стил и предпочитания им към модата от минали епохи“. Вдигаме две ръце за този приз, защото сестрите имат безпогрешен инстикт за мода и стил.

Останалите красавици, попаднали в класацията за най-стилни жени в Америка за 2014 г. са:

Кейт Босуърт – актриса и модел
Определено тя е от жените, които притежават специфично излъчване- невнинна красота и изпепеляващ сексапил. Нейното облекло винаги е предизвиквало вълна от внимание и коментари. Страхотна фигура,
страхотен избор на дрехи… Кейт заслужи трето място в класацията.

Ема Стоун – актриса

Тя е оглавявала какви ли не класации- за най-доходоносната актриса, най-горещата холивудска грасавица, най-непринудената холивудска звезда и др. Сега е ред тя да покори и модната класация, като заеме почетното 4-то място, което я нарежда сред най-стилните жени в Америка.

Дри Хемингуей – модел
Освен, че е известна с това, че е правнучка на Ърнест Хемингуей, Дри знае как да привлече вниманието върху себе си. Непринудена, секси, гореща, модерна, стилна.. можем да продължим дълго с изброяването.
Винаги появата й на червения килим е била забележителна. Нейната грация, усета към модата и невероятния й стайлинг всеки път изумява околните. Затова красавицата влезе в топ 5 на най-стилните дами в Америка

Сара Джесика Паркър – актриса, продуцент и модел
Няма как една класация за стил да мине без Сара Джесика Паркър. С ролята си в „Секса и града“, те се превърна в олицетворение на модата. Независимо дали я виждаме на светски събития на червения килим, на модни корици, или ревюта, Сара е винаги на ниво и демонстрира завидни умения да бъде неотразима.

Гуинет Полтроу – актриса
Трябва да признаем, че заслужено актрисата е в тази класация. Няма да забравим страхотните рокли, с които тя се показа пред света на церемонията по Оскарите. Беше просто неотразима!
Един от любимите й цветове е червеното, а моделите, които избира почти винаги подчертават страхотните й форми. Секси, стил, изтънченост- това е Гуинет Полтроу.

Ерин Уосън – модел и дизайнер
Да, в своята кариера тя е блестяща- от модел се превърна в дизайнер, при това доста успешен, защото именно модния й инстинкт за уникално, модерно, сексапилно облекло я утвърди като специалист в модния бранш. Блондинката показва усет към детайла и всяка дреха, с която се облече определено става моден хит.

Соланж Ноулз – певица и модел
Неведнъж, талантливата Соланж е била вдъхновение за модни експерти и подрастващото поколение. Тя е модна повелителка. Стайлингът й винаги е различим и всеки път доказва, че има моден усет, който я прави уникална.

Мадона – певица
Макар и на последно място в класацията, кралицата на поп музиката присъства тук! Години наред тя беше не само музикална, но и модна муза за редица жени по целия свят. Е, имало е пъти, когато облеклото й е предизвиквало скандал и провокация, но трябва да признаем, че в повечето й изяви Мадона винаги е била на ниво. Неведнъж тя е правила фурор със своите появи и е поставяла нова ера в модната индустрия. Определено заслужено попадава в тази класация!