Грахич на диети заради Слави!

1
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

От както стана част от екипа на „Шоуто на Слави“, Цветелина Грахич постоянно се подлага на диети, за да влезе във форма. Беквокалистката на Ку-ку бенд обаче не правела това по собствено желание, а заради своя шеф, който определено не харесвал визията й. Той не си спестил критиките към нея за външния й вид и дори й казал, че ако иска да продължи да бъде част от шоуто, трябва да вземе мерки и да смъкне излишните килограми.

Advertisement:

Слави постоянно се интересувал от това дали Грахич прави необходимото, за да отслабне възможно най-бързо. Водещият дори й звънял по телефона и от време на време я предпуреждавал да не прекалява с вредната храна. Това продължило и до ден днешен. Приятелки на Грахич разказват как тя им се оплакала за тормоза, на който била подложена всекидневно от своя шеф. Въпреки него обаче, не съжалява за непрестанния надзор върху нея,

защото сама преценила, че в действителност има какво да се желае относно фигурата й и трябва да вземе нужните мерки, за да престане да пълнее и да разваля визията си. И макар да се оплакава пред приятелки, Цветелина все пак е благодарна за отношението на Слави към нея. Вече дори има видими и трайни резултати от нейните диети. Тя успя да смъкне няколко килограма и по-важното е, че успя да задържи сегашното си тегло, без да напълнее отново.