Става интересно! Петко Димитров заряза жена си, за да почива на морето с Яна Маринова!

1
Добави коментар

Хванаха Яна Маринова и Петко Димитров в опасна близост..

Въпреки , че Яна Маринова от дълги години вече е омъжена жена, а Петко отскоро пак е семеен мъж и има второ дете, светска клюка разду, че двамата нещо много често са били засичани насаме да си шушукат.

Причината за това била до известна степен и на съдбата, която направила Димитров и Маринова съседи по имоти на черноморието ни, разкриха от kliuki.bg. Оказа се , че Петко и Яна Маринова са почти съседи на българското черноморие и за това често разпускали

Advertisement:

Advertisement:

заедно. От време на време на плажните партите, които си правили Димитров и Маринова присъствала и законната съпруга на Петко- Яна Акимова, която обаче отскачала само за по няколко дни и отново се връщала в столицата, където да се грижи за бизнеса на Петко и новореденият им син- Доменик.

Точно това отсъствие на Акимова и честите засечки на Димитров и Маринова в една компания породиха слуха за евентуална авантюра между тях. Въпреки, че и двамата са семейни, всички знам, че в светските среди залитането по чужд

мъж или чужда жена е нещо съвсем нормално. Приятели на Петко дори се пошегували с него на няколко пъти, че върти-суче, все на жени с името Яна попада и, че така било много хубаво, защото не се налагало постоянно да помни различни имена. Разбира се, тези подмятания били в кръга на шегата. Факт е , че приятелство между мъж и жена без никакви други намерения се постига трудно, но всяко правило си има изключение. Защо пък Петко и Яна Маринова да не са едно от тях..?! Може би, двойката наистина са просто близки приятели..!?