Рестарта Дейли при тревожност и нервно напрежение | Afya.bg

13
Добави коментар

Рестарта е растителен препарат, оказващ благоприятно влияние върху нервната система. Балансира емоционалното състояние, като подобрява настроението, премахва чувството на тревожност и нервно напрежение.

Restarta е подходяща при:

раздразнителност, тревожност и страх
понижено настроение и загуба на интерес
нарушения в концентрацията и вниманието
леки нарушения в съня, свързани с физическа и умствена преумора
невротични разтройства, особено в климактериума

Подходящ за:

Възрастни над 18 години

Активни съставки:

1 капсула съдържа стандартизиран сух екстракт от жълт кантарион 120mg, стандартизиран сух екстракт от валериана корени 56мг.

Дозировка:

1 капсула 3 пъти дневно.

Предупреждения:

Лица, чувствителни на светлина, трябва да избягват продължително пряко слънчево облъчване и посещение на солариуми по време на приложението на Рестарта.

Да не се приема при свръхчувствителност към жълт кантарион, валериана или някое от помощните вещества или при прием на антидепресанти.

При прием на лекарства за потискане на кръвоспирането или циклоспорин (за потискане на имунната система), техният ефект може да бъде намален от приемания жълт кантарион. В тези случаи Рестарта може да се приема само след консултация с лекар и под неговия контрол.

При продължителна употреба или предозиране могат да се наблюдават признаци като замайване, сънливост, храносмилателни смущения и увеличаване на кръвосъсирването. При поява на някои от тези признаци се консултирайте с Вашия лекар.

Съхранявайте на сухо място, при температура под 25градуса Целзий, на място недостъпно за деца.

 

Прочети още