Конкурси всякакви: Спечелете страхотни подаръци от Vichy!

2
Добави коментар

Краен срок – 23 юли 2014
Участвай в КОНКУРСА

В семейството на любимия ни крем за безупречна кожа Idealia вече има ново попълнение за идеален поглед. Това е Idealia за околоочен контур! Първата идеализираща грижа за околоочния контур е с богата хидратираща текстура, подходяща за всички жени и всеки тип кожа, дори чувствителна.
Само сега имате шанса да си спечелите страхотни награди от Vichy, единственото, което трябва да направите, за да се включите в нашата игра е да отговорите на три лесни въпроса. Двама от вас ще спечелят подаръци, съответно крем Idealia и Idealia за околоочен контур. Играта продължава от 9 до 23 юли 2014 г. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли.

Целта на Играта е популяризиране на серията Idealia на Vichy. Играта е тип „томбола”, състояща се от една основна награда и полета с регистрация за участие за нейното спечелване. Всеки един от Участниците трябва да попълни регистрационната форма, за да има правото да участва при тегленето на наградата. Участникът трябва да даде своето предположение сред трите посочени от Woman.bg. Наградите са 1 крем Idealia и 1 Idealia за околоочен контур.