За фототапетите | Фототапети Европа Стил fototapeti evropa stil

1
Добави коментар
vps
vps

ПОБЕДОНОСНОТО ЗАВРЪЩАНЕ НА ФОТОТАПЕТИТЕ Е ФАКТ

Съвременните фототапети играят важна роля в оформлението на интериора на всеки дом, като допринасят за нужната му естетическа и персонално звучаща атмосфера.

Те са способни да създават по много лесен начин желаният от Вас ефект. Най-голямото им предимство разбира се е зрителното увеличаване на пространството, което е от изключително значение, уви за домът на българина.

Фототапетите не са нещо ново, но благодарение на съвременните нови технологии на печат и материали се завръщат победоносно в нашият дом в един съвсем друг облик. Компютърната обработка позволява  да се създават уникални зрителни ефекти присъщи не само на живата природа, но и авангардни арт пана, художествени репродукции и други модерни дигитални изображения и графики.

Електронните формати могат да се изготвят не само върху специалната за това хартия, но и на така наречената флизелинова основа, която има изключителни предимства. С повече за видовете материал може да се запознаете в раздела ни характеристика на материала.

Фототапетите за стена са подходящи за всякакъв вид помещения за спалня, за дневна, за кухня, за детска стая, за врати, за офис и обществени сгради и заведения.

С правилният избор на модел, взет евентуално и с наша помощ вие ще превърнете Вашата дневна, спалня, кухня, работно място или детска стая в най-красивото място за Вас отразяващо персоналната Ви креативност и добър вкус.