Конкурси всякакви: Спечелете планински велосипед, уикенд за двама в Дипломат Плаза, 150 лв и още награди

1
Добави коментар

Краен срок – 25 юли 2014 

Четвъртият конкурс на Медиакафе за есе, фотография и кратко видео ще се проведе с тема „Свободата няма граници“. В него могат да участват деца и младежи на възраст до 30 години, които да интерпретират по свой начин темата с една от трите медии.

Целта е да обясните как младите хора разбират свободата, какво се включва в това понятие. Като предложения участниците могат да разсъждават над концепцията „Специални Моменти за Специални Хора“ – всяка от идеите да бъде представена чрез видео, есе или снимка. Друга опция е „Има ли общо Качеството на живот със свободата“.

По време на конкурса ще се организират и анкети сред участниците.
За всяко от трите изразни средства е осигурена награда от Медиакафе и нашите спонсори за победителя, оценен от жури – първенецът във „фотография“ ще спечели Планински велосипед от Макском, наградата за „видео“ е уикенд за двама в хотел Дипломат Плаза, а най-доброто есе ще получи парична награда от 150 лева.

Участвалите в конкурса ще получат специални остъпки от онлайн магазина на Дипломат. Ето и всички осигурени награди от нашите спонсори:

    Хотел Дипломат – 3 двойни уикенда в хотел „Дипломат Плаза“
    Уреди от фирма Дипломат  + намаления за всички участници
    Планински велосипед от Mediacafe и Макском
    Парична награда за 1-во място за есе
    Карти за фитнес клуб „Тотал спорт“
    Матрак от Матраци ТЕД
    Ваучери за консумация от клуб „Библиотеката“
    Специални намаление в курсовете от Linguamundi
    Отпечатване на снимките и позиционирането им на различни места
    Публикуване на есетата в Mediacafe.bg

Как и къде ще бъдат наградените ще разберете като следите сайта mediacafe.bg

Участниците в раздел Фотография трябва да изпращат снимки с минимална резолюция 1200 px по дългата страна. Есето трябва да бъде не по-дълго от 1500 символа, а видео материалите трябва да са във формат mp4, avi, wmv или avc  с резолюция между 720p и 1080p. Фото и текстовите материали изпращайте на имейл [email protected], а видеоматериалите може да качвате на облак или друго произволно избрано място от вас място в интернет с регулиран достъп (например заключен файл в youtube), като на горния имейл ни изпращате само линк към него.

Участвай в КОНКУРСА