Бояна Маринова с ексклузивно признание за Бирмата и креватните им премеждия!

13
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

Лозанова, въпреки, че прилика между тях двете почти няма. После се спрягаше за любовница на Ники Михайлов, а сега реши да се „обвърже” и с пернишкия бизнесмен- Георги Станоев.

За никой не е тайна, че самоопределилата се за моделка Бояна обича сама да си пуска слухове за себе си, после да ги оправдава и по този начин да се задържа в медийното или по-скоро жълтото медийно пространство. Преди време тя сама си пусна слухът, че е прекарала през кревата си Ники Михайлов, докато още е бил с Алисия, после уж беше преспала и с Валери Божинов, и с кой ли още не. В последствие се оказа, обаче, че Валери дори не

знае коя е тази еднодневка, с която той е прекарал някоя от нощите си.

Сега , обаче, Маринова споделила, че е преспала и с Бирмата. С него се засекли в столична дискотека, където „моделката” ходила почти всяка вечер, а накрая се оказала и в постелите му, без дори да са си говорили кой знае колко. След като Бояна била запитана  дали знае, че Бирмата вече е свободен човек, тя отговорила, че това дали някой е обвързан или не много не я вълнува, след като той се е съгласил да си легне с нея. А относно раздялата на Бирмата с Преслава, Маринова разкрила, че не знае дали това е така, защото той лично не ѝ го е казал.