Рояк пчели атакува жена и я прати в болница с алергичен шок

1
Добави коментар
konkurent
konkurent

56-годишната Надка Илиева e нападната от цял рояк пчели, докато работела в зеленчуковата градина в двора на къщата си в Дупница, пише „Струма”. Съпругът й отглежда там 3 кошера пчели, изведнъж цял рояк се насочил към жената, полепили се по тялото й.Тя започнала да маха с ръце, за да се пази, но това още повече настървило пчелите и те я нажилили по главата, ръцете и краката.

Лицето на Надка се подуло като футболна топка, получила оток на гърлото, трудно дишала. Съпругът й се обадил на тел. 112 и потърсил помощ, за броени минути пристигнала линейка от Спешен център – Дупница.

Дежурният лекар поставил на пострадалата Надка Илиева противоалергична инжекция и веднага я транспортирали във вътрешно отделение на общинската болница в Дупница.

След 3-дневно интензивно лечение вчера тя бе изписана в добро общо състояние. Пред лекарите Н. Илиева заявила, че ще накара съпруга си да махне кошерите от двора и да спре да се занимава с пчеларство. Семейството поставило кошерите в двора да има мед за внуците им, които живеят в чужбина, и като идват през лятото да имат истински мед. /БЛИЦ