18+!!! „Мис Пиги“ се показа топлес в нета! Зарадва мъжете с голи моцарелки!

13
Добави коментар

Поредната безизвестна фолк певица цъфна по моцарелки в интернет!

Поп-фолк певицата Адриана, по-известна в светските среди като „Мис Пиги” публикува снимки топлес. За тях научихме от  HotZona.bg, които попаднали случайно на голите фотоси на певицата.

Интересно впечатление направи, че певицата, която се прочу по-скоро с приликата си с най-известното прасе в света –Мис Пиги от „Мъпетите”, има вече над 3 000

Advertisement:

Advertisement:

последователи във Фейсбук, въпреки, че голяма част от приятелите ѝ в социалната мрежа дори не знаят, че тя е  певица. Някои дори не са чували една нейна песен, но важното е , че Адриана редовно изкарва бомбите си на показ. Може би и за това е толкова харесвана.

Силиконовата блондинка най-редовно предизвиква интереса към себе си с публикуване на поредната провокация. Адриана изобщо не се срамува и често показва или

напращелите си моцарелки, или се пуска направо чисто гола в социалните мрежи.

Факт е , че певицата като цяло изглежда добре. Има стройно тяло и добра визия. Е, да.. Малко прилича наистина на „Мис Пиги” , но това донякъде е даже сладко. Наскоро певицата изригна, че не харесва прякора си и ще съди всеки, който я нарече с убидното за нея определение на малко прасенце. За сега, обаче, никой не е чул и видял това да се е случило.