Стефан Вълдобрев забива с „Обичайните заподозрени“

16
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Стефан Вълдобрев забива с „Обичайните заподозрени“

Събитието ще се състои под открито небе в столичния клуб „Маймунарника“ в Борисовата градина

Ако трябва да облечем месец юли в желания, то определено това да прекараме една петъчна вечер в парка с музиката на едни от най-изявeните български музиканти, заобиколени от омагьосана тълпа фенове. Това е един повече от прекрасен сценарий, който на 18-ти юли ще реализираме в столичния клуб на открито „Маймунарника“. 

Бандата са Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ в лицето на Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов-Еко ще ни поднесат музика за полет на дух и ум. Смесица от инди-поп и рок песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Групировка, стояща зад проекти като „…Към“, „Пропаганда, Хромозоми, Силикон“, „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“, „Революция“, и „Обичам те, мила“, (достигнали общ тираж от над 250 000 копия). 

Концертите на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ винаги са изпълнени с много настроение и позитивна емоция. Публиката ще има шанса да почувства тръпката от енергичните сола на Иван Лечев и Мирослав Иванов, виртуозните барабани на Стоян Янкулов и неповторимия трепет в струните на Еко. 

Първите 300 билета за събитието са на цена 5лв, а в деня и на място по 8лв.  

Ще се видим пред сцената, сред дърветата на Маймунарника!

Първите 300 билета за събитието са на цена 5лв (в мрежата на Ticket Logick), а в деня и на място по 8 лв.