Стъклени съдове по мотивите на Мечо Пух за Walt Disney Japan

1
Добави коментар
NEWS13.BG
NEWS13.BG

Подложки за чаши, импровизирани тапи и капачки за съдове под формата на жълто дебело мече Мечо Пух – всичко това са изработили в японското дизайнерско студио Nendo, по молба на японското подразделение на Walt Disney.

Дизайнерите решили да не се ограничават само със съдове, а тръгнаха напред, измисляйки и създавайки силиконови подложки и капачки за различни стъклени изделия. Някои от тях дори напомнят различни сцени от приказката. Така например една от “капачките“ е създадена под формата на балон, за чието въженце се държи мечето, готово да отлети далеч-далеч. Фаворитът в колекцията е – “тапата“ за бутилка, напомняща вмъкващия се в буре с мед Мечо Пух. В колекцията присъстват и други предмети, подсказващи за навиците на героя на приказката. Подложките за чаши напомнят за дома на мечето: врата, въвеждаща ни в царството на любителя на мед, както и часовникът с кукувица.

 

Всичките капачки, тапи и подложки са подходящи за различните размери буркани, бутилки и чаши и лесно могат да се използват не само в съвкупност с авторските съдове, но и със собствените ви съдове у дома.

 

Лимитирана колекция часовници Hermès Arceau Cheval d’Orient
< Предишна

В Латвия отвориха кафене, посветено на Салвадор Дали
Следваща >