Дарина Павлова вдигна холивудска сватба за Венцеслава

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Дарина Павлова вдигна холивудска сватба за Венцеслава 5.00/5 (100.00%) 3 votes

Дарина Павлова събра световния елит на сватбата на дъщеря си, гаджето на Клуни ожени дъщеря й

Дарина Павлова показа що е то холивудска сватба и как се прави. ВИП дамата организира такава сватба на дъщеря си Венцеслава, че накара целия свят да заговори за нея, видя kliuki.ws. От Ню Йорк до Рим, от Мелбърн до София, се разчу, че щерката на Дарина Павлова се омъжва. А присъствието на холивудските звезди на събитието я направи още по-известна и популярна.

Сватбената церемония на дъщерята на Дарина Павлова, Венцеслава бе около 150 000 евро. Мадам Мулти и наследничката избраха за събитието замък във Флоренция, а събитието затъмни и сватбата на Ким Кардашиян, която също се омъжи там.

Самата Дарина Павлова блесна в изискана розова рокля и със стройна фигура. Бизнесдамата бе буквално подмладена и бе свалила поне 20 години от възрастта си.

Дарина Павлова вдигна пищна сватба за Венцеслава

Сред гостите на събитието бе най-желания ерген на Холивуд Джордж Клуни с годеницата си Амал Аламудин. Марта Вачкова също се присъедини към гостите, заедно с дъщеря си Рада, както и редица други звезди.

Любопитен факт е, че водещ на церемонията бе самата годеница на Джордж Клуни. Амал изнесе церемонията и пожела на младоженците много щастие радост и любов.

Лично гаджето на Джордж Клуни проведе церемонията

Само най-близките до семейството обаче получиха покани да присъстват на празненството, а числото бе едва 150 души. Дядото на Венцеслава — Павел Найденов сподели, че е невероятно щастлив за внучката си.

Младоженецът е известен и изключително уважаван бизнесмен на име Тарек Микнас. Младото семейство ще живее в Дубай след сватбата, но преди това ще се отдадат на романтичен меден месец.

Само броени дни преди събитието, което събра единствено най-близките до семейството, Дарина Павлова вдигна такова парти, че на италианците им се замаяха главите. На него известната милионерка успя да събере най-големите звезди на киното и доказа, че е ценена не само от звездите в Италия, но и отвъд океана.