Николета и Благой Георгиев лъснаха неадекватни в нощен клуб

13
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Николета и Благой Георгиев лъснаха неадекватни в нощен клуб

Николета и Благой Георгиев лъснаха неадекватни в нощен клуб 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Николета и Благой Георгиев лъснаха в скандална ситуация в нощен клуб

Николета и Благой Георгиев отново се оказаха на първите страници на жълтите издания. Откакто футболистът се оказа натирен от благоверната си, с Николета Лозанова станаха първи приятелки. Дори Валери Божинов не може да се похвали, че е толкова „гъст“ с жена си, колкото бившия му съотборник.

Двамата дори се снимаха да куфеят на парти на Алисия в столична дискотека. Николета и Благой Георгиев обаче изглеждаха толкова неадекватни, че мнозина се питаха само пили ли са, или са взели и нещо друго.

Николета и Благой Георгиев пак се проявиха

Самата плеймейтка изглеждаше доста неадекватна пред камерата на телефона на Благой. А футболистът подмяташе нещо, което подозрително приличаше на наргиле.

Лозанова е майка за „пример“

В последно време стана модерно звездите да пушат, а очевидно двамата не са изостанали от новата мода. Николета и Благой Георгиев обаче май бяха прекалили, смятат из форумите.

Плеймейтката май си прекарва доста добре с Джийзъса

Не липсваха и критики, че Лозанова показва, колко примерна майка е. Плеймейтката така се изложи, че направо шашна почитателите си в мрежата.

С Валери не е толкова забавно май?

„Николета и Благой Георгиев направо стигнаха дъното. И ще ми я дават за майка за пример и колко популярна била“, възмущава се майка в един от форумите. Други пък се чудят как Валери Божинов позволява на съпругата си така да се излага. „Сигурно е вдигнал ръце от нея и той“, подмятат в мрежата.

Клюки.вс препоръчва и: