Festina – Chrono Bike – F16776/1 – Limited Edition 2014

13
Добави коментар

Вижте и тези продукти

Festina – Chrono Bike – F16776/1 – Limited Edition 2014

Часовниците Festina винаги ще се погрижат за перфектната визия на мъжа. Те произвеждат модели според всеки вкус. Серията  Chrono Bike е посветена на Тур дьо Франс. Това са спортни часовници в една модерна „опаковка”
Механизъм: За часовника, който трябва да е перфектен по отношение на точността е използван кварцов механизъм. За да е изряден, се нуждае само от една батерия, чрез която да работи. Моделът не е просто кварцов, а и хронограф, който ще измери даден отрязък от врме по различни повод и в различни ситуации.
Стъкло:Твърд минерал-кристал. Предпочитано стъкло, което изненадва с добро качество на изгодна цена. Надраскваемо, но в по-малки количества, отколкото плексигласа. Дава чудесна видимост на циферблата, защото е прозрачно и улавя много добре цветовете. Прави часовника още по-елегантен.
Корпус: От висококачествена благородна стомана, която с времето не хваща ръжда. Рингът е с черно PVD покритие, което моментално привлича погледа. Размерът на корпуса е с диаметър от 45 мм.
Циферблат: Стилно черно с големи заострени стрелки в сив цвят и на върха покрити с фосфор. Индексите са с широк размер в светлосребрист цвят. Стрелката на хронографа е в отличителен червен цвят, а за да знаете коя е днешната дата, трябва да насочите погледа си към 6 часа, където е отразена тя. Трите аналогови скали представлява секундарник и реалния капацитет на хронографа, които е до 60 минути.
Верижка: Неръждаема стомана в класически сребрист цвят и по средата с интересна плетеница от здрав силикон.
Водоустойчивост: 10 bara за безгрижни водни приключения, свързани с къпане, плуване и гмуркане.
Гаранция: Тя е международна и е в срок от 24 месеца.

Този кварцов хронограф на Festina F16774/1 ще Ви дари с една модерна и несъмнено магнетична визия. Подходящ е за мъже със активен начин на живот и обичащи предизвикателствата. Моделът е от ограниченията серия Chrono Bike и е подходящ за подарък на силната половина от населението.
Механизъм: Един от най-предпочитания, какъвто е кварцовият. Основното при него е, че се задвижва посредством батерия. Тя има дълъг живот и не се налага непрекъснатата й подмяна. Хронографът без грешка ще засече интересуващото Ви време.
Стъкло: То е твърд минерал-кристал. Този тип стъкла са най-широко разпространените при изработката на стъкла, защото са качествени. Недостатък е това, че се надраскват, но винаги може да ги полирате ида са като нови. Изящни са и максимално прозрачни, осигурявайки добра видимост на циферблата.
Корпус:  Сива неръждаема стомана за издръжливост. По нея за красота има черни елементи и изписани големи арабски цифри. Размерът на корпуса е съответно 45 мм.
Циферблат: Непретенциозен бял цвят, създаващ усещането за светлина върху циферблата. Аналогов е, защото има заострени фосфоресциращи стрелки и големи сребристи индекси, очертани с черни линии за щипка контраст. Датата се намира на 6 часа. Аналоговите скали са в черно-бял цвят и в тях ще откриете секундарника и 60-минутния хронограф.
Верижка:  Висококачествена неръждаема стомана, която се спуска тежко и ефектно върху китката на нейния притежател. Закачливо преплетените елементи наподобяват стила на гривна. Закопчава се трансперантно.
Водоустойчивост:  С 10 bara, часовникът е защитен от водата при водни спортове, къпане, плуване или ако сте Вашето хоби е риболова.
Гаранция: Нейният срок е 2 години с международна валидност.

Festina F16774/3 е мъжки часовник, които ще подхожда, както на ежедневния стил, така и на някои по-специален случай, тъй като той е едно атрактивно съчетание между двете. Моделът е от лимитираната серия Chrono Bike- Тур дьо Франс. За мъжете със състезателен дух.
Механизъм: Тази серия часовници са с кварцов механизъм, което ще рече, че използват за своята работа батерия. За засичане и отмерване на времена много полезна работа ще свърши хронографа.
Стъкло: Използване финото и тънко, но здраво стъкло- минерал-кристал. След термична обработка то става по-твърдо от обикновено. Драска се, но не толкова, колкото например плексигласа. С висока прозрачност и цветоулавяне. Доброто качество на това стъкло се предлага на достъпна цена.
Корпус: Излят е от светлосива неръждаема стомана, запазваща добрия външен вид на часовника като цяло. Върху корпуса са изписани големи арабски цифри за допълнителен ефект. Размерът му се изразява в 45 мм.
Циферблат:  Класически начин на представяне с известни допълнения, като например трите скали, които дават информация за капацитета на хронографа и т.нар секундарник,  намиращ се най-отдолу. В него се е настанила удобно и датата, точно над 6 часа. Цветовата комбинация е между кафяво и черно, използвано за отличаване на аналоговите скали. Стрелките са с фосфорно покритие, а индексите са сребрист.
Верижка: Тя защитена от случайно разкопчаване, благодарение на трансперантното си закопчаван. Иначе изработката е от благородна стомана в познатия сребрист цвят.  Верижката е с красива плетка.
Водоустойчивост:  Отличава се с 10 АТМ. Една добра стойност, с която може безгрижно да се къпете и плувате, защото механизмът няма да се наводни.
Гаранция: С времетраене от 24 месеца с международно обслужване.

За мъжете с динамичен начин на живот Festina са подготвили впечатлителни часовници. Те ще Ви изненадат приятно със модерните си дизайни и елегантно-спортен стил. В различни цветови комбинации, съобразени с всеки вкус на мъжкия пол.
Механизъм: Кварцовият механизъм работи в компанията на батерия. Задвижван от нея, той дава надеждна информация за часа в момента. Хронографът, както подсказва името отчита различни времена. Моделът е идеално и практично приспособление за спортуващите мъже или тези, които по една или друга причина засичат време.
Стъкло: Минерал-кристално твърдо стъкло. Изящно и здраво, при по-силен удар е чупливо. Структурата му е по-трудна за надраскване. Максимална прозрачност за ясно виждане и добро цветоулавяне. Фино и надеждно покрива циферблата.
Корпус: Изработката му е от стомана, която е неръждаема и с високо качество. Корпусът от такъв материал е здрав и устойчив. В сребрист цвят с отбелязани арабски цифри върху корпуса. Размерът на корпуса е 45 мм.
Циферблат: В стилен черен цвят, върху който с отличителен контраст се открояват сребристи индекси и стрелки в сив цвят, покрити с фосфор, за да сте осведомени за часа, дори когато е тъмно навън. Датата е в бяло прозорче на 6 часа. В три отделни аналогови скали се намират 60-минутния хронограф и секундарникът . Стрелката, служеща на хронографа е в отличителен червен цвят.
Верижка: Интересно вплетена благородна стомана, която се спуска ефектно върху мъжката ръка. Закопчаването е тип трансперантно.
Водоустойчивост: Часовникът разполага с 10 bara устойчивост във вода. Спокойно може да се къпете и плувате с него. Забележка: Когато е във водата да не се натискат бутоните, защото механизма ще се увреди.
Гаранция: Получавате 24 месеца гаранция, която е международна.

Разнообразете визията си със спортно-елегантен хронограф от серията Chrono Bike на Festina. Тя е посветена на състезанието Тур дьо Франс. Серията е ограничена и ще Ви впечатли със модерен дизайн и гарантирано качество.
Механизмът: Кварцов хронограф. Засечете с максимална прецизност различни времеви отрязъци. А за работата на кварцовия механизъм ще е нужна батерия.
Стъкло: Стъклото е от твърд минерал-кристал. Той е здрав, с много висока прозрачна структура, драска се, но може да бъде полирано. Красиво стоящо стъкло върху циферблата. То е едно от най-често използваните при часовниците.
Корпус: Здрав материал, какъвто е висококачествената неръждаема стомана. Тя е без допълнително покритие в светъл сребрист цвят. Материалът издържа на различни атмосферни капризи. Размерът на корпуса в диаметър е 45 мм. Достатъчно голям, за да виждате стойностите без напрягане.
Циферблат: Модерно и свежо оцветен циферблат в класическото черно, придружено от огненочервен цвят. Стрелките са в тоналността на сивото, заедно с сребристите индекси. Първите са покрити с фосфор, за да се отличават в тъмнината. Скалите, освен, че индикират секунди и време на хронографа, са изобразени в червено-черен цвят, приковаващ погледа. Върху циферблата се намира и актуална дата, нея може да видите на 6 часа.
Верижка: За направата й е употребена благородна стомана без покритие. По средата верижката е с много красиви преплитания като гривна. Трансперантно закопчаване.
Водоустойчивост: Часовникът е с 10 АТМ резистентност към водата. Подходящ е за всякакви водни забавления, къпане, плуване, воден спорт и риболов. Поглезете се с часовник, който не се страхува от водата.
Гаранция: Международна е, а срокът й е 24 месеца.
 

Мъжки часовник от Festina за мъжете, които имат спортно-елегантен стил. Моделът съчетава всичко необходимо за един завършен външен вид, като впечатлява с дизайн и функции. Прекрасен подарък за истинския мъж.
Механизъм: Спортните часовници и особено тези, които са предназначени за прецизни отмервания на време, притежават кварцов механизъм.  За него е валидно това, че се задвижва от батерия. Тя има дълъг живот. Хронографът е с предназначен за времеви отчитания с максимална точност.
Стъкло: За модела е избран твърд минерал-кристал. Той е с известна устойчивост на надраскване. Прозрачността дава добър поглед на данните върху циферблата, като улавя цветовете. В сравнение с плексигласа е по-чуплив материал.
Корпус: С размер от 45 мм. и изработка от благородна стомана в сребрист цвят. Част от корпуса, описваща формата на пръстен, е с черно PVD покритие. Двата цвята прекрасно се допълват в едно възхитително съчетание.
Циферблат: Много често часовникът се харесва според начинът на изображение на циферблата. Този модел е с сребристо-бял циферблат с черен пръстен, минаващ  около сребристите индекси. За ефектност, те са обградени от черна рамка. Островърхите стрелки са покрити с фосфор, а останалата част е сива. Стрелката на хронометъра е в сигнално червено. На 6 часа се вижда датата, която преминава в една от трите скали. Те са заобиколени от черен пръстен с бяла сърцевина и служат на хронографа.
Водоустойчивост: Моделът е подходящ за къпане, плуване и гмуркане, защото се е запасил с 10 bara защита срещу вода.
Верижка: За нея е използвана отново неръждаема стомана, която в краищата е в естествен цвят, но в средата е с черно PVD покритие.
Гаранция: С международна значимост и обслужващ период от 24 месеца.

Серията Chrono Bike на Festina  впечатлява с изключително точни часовници и един несъмнено запомнящ се дизйан, който съвместява в себе с и спортното с елегантното. Дори да не сте състезател нищо не Ви пречи да притежавате това модерно бижу.
Механизъм: И тук както и при останалите модели от този тип е вложен кварцов механизъм. Качествата при него са, че работи много точно, задействайки се от батерия. Спортните модели са хронографи, за да дадат прецизна представа за времето на изминато разстояние например.
Стъкло: Твърдата структура на минерал-кристала го прави по-здрав, това се получава вследствие на термична обработка. Той е с високо ниво на прозрачност, ако го съпоставим с плексигласа, минералното стъкло се драска по-малко. Ефектно покрива циферблата.
Корпус: Ще се насладите на корпус в два типично мъжки цвята –сиво и черно. Сребристото е естествен цвят на стоманата, от която е изработен корпусът. Черното е създадено посредством, така наречената висококачествена оксидация. Този ефект е търсен върху ринга. Диаметърът на корпуса е 45 мм.
Циферблат: Кафеникав цвят с метални преливащи се отблясъци, за тези които търсят различността. Върху него по аналогов начин се намират атрибутите, без които не може един часовник, а именно стрелките. Те са в сив цвят, гарнирани с фосфор за светещ резултат. Този модел е с индексация в сребристо. В три различни черни кръга се намират скалите, отговарящи за 60- минутния хронограф и секундарника.  Над 6 часа е датата.
Верижка: Благородна стомана в сиво-черен цвят и интересно оплетена. Частично PVD покритие в черен цвят.
Водоустойчивост: 10 АТМ (100 м), защитаващи часовника по време на гмуркане. Не бива да се натискат бутоните под вода, в този случай защитата е безсилна.
Гаранция: Международно обслужване с продължителност от 24 месеца. 

Този спортен хронограф определено е сигурен начин да впечатлите околните. Той е представител на лимитираната серия Chrono Bike. Елегантен и впечатляващ дизайн, при който детайлите се изграждат прекрасна хармония между опции и визия.
Механизъм: Часовникът е с кварцов механизъм. За тези, които не са запознати, това е механизъм, задвижван от батерия. Хронографът пък е много удобен, ако Ви се налага да отчетете определено време. Това става лесно и бързо само с един бутон.
Стъкло: Твърдо минерално стъкло и то е такова, за да е с една идея по-издръжливо предвид предназначението му. Минерал-кристалът е с много добра прозрачност, резистентността му към нараняване е по-висока от тази на плексигласа. С добро цветоулавяне.
Корпус: Корпусът е направен от неръждаема стомана. Стабилен и качествен материал, който освен това е и елегантен и съчетава два стила в един. Върху него има частично черно PVD покритие, което го прави по-пъстър.  45 мм. е размерът в диаметър.
Циферблат: Изящно се преплитат черно-червени наситени тонове. Целият циферблат е обходен с тънък пръстен в червен цвят плюс това колелата на аналоговите скали също са в предизвикателна червен нюанс. Стрелите са сиви с фосфоресциращ ефект, за да се виждат в тъмното. Индексите са в сребрист цвят. Скалите показват капацитетът на хронографа от 60 минути  и секундите в отделна скала. Датата се намира на 6 часа.
Верижка: Стоманена верижка с частично черно PVD покритие по средата. Елементите са преплетени много интересно и красиво.
Водоустойчивост: Защитен е от вода, благодарение на своите 10 bara. Къпането и плуването вече са достъпни с прекрасния модел на Festina.
Гаранция: 24 месеца е гаранционният период с международна валидност.