Детски съоръжения, стрийт фитнес уреди и спортни настилки от Проинвест Строй

13
Добави коментар

ИНФРАБИЛД – Строители списание за инфраструктурно строителствогодина IX, брой 2, 2015

Детски съоръжения, стрийт фитнес уреди и спортни настилки от Проинвест Строй14.04.2014Посрещнете новия летен сезон с висококачествените детски и фитнес съоръжения, спортни настилки и парково оборудване на фирма Проинвест Строй.
Разширете своята дейност с помощта на сътрудничеството на Проинвест Строй в оформянето и подобряването на паркоустройствения облик на населените места и превръщането им в по-добра среда за живот.
Компанията произвежда детски съоръжения (люлки, пързалки, въртележки), мултифункционални фитнес уреди, спортни настилки (каучукови плочи, саморазливни тартанови, полиуретанови, синтетични треви), в разнообразна гама от съоръжения на изключително атрактивни цени. Всички те притежават висока игрова стойност, насочват познавателната активност и развитието на детското въображение, достъпни са и за деца с трайни физически увреждания. Фитнес тренажорите се проектират по начин, чрез който да се създадат условия за масов спорт и да са общодостъпни за всички възрастови групи. Могат да се използват както за ежедневно раздвижване и тонус, така и за рехабилитация от хора с травми.
През изминалите години фирмата е помогнала на стотици клиенти да създадат игрови среди, които са безопасни, достъпни и забавни, насочващи познавателната активност и развитието на детското въображение.Реклама