Петя Дикова на гости у Андреа Бочели

16
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Водещата на предаването COOL…T – Петя Дикова, гостува в дома на ангелогласния Андреа Бочели в италианския град Пиза месец преди концерта му в София.

Меломан.бг във Facebook

Пред нея той ще разкрие защо на 55 години се връща отново в университета, защо дава над половин милион долара за разработването на нови продукти за слепи и откога се увлича по водните ски и ездата.

Интервюто може да гледате тази събота, 19 август, от 11 ч. по bTV.

Освен това, единствено пред камерата на предаването, в първото си телевизионно интервю за българска медиа ще застане диско иконата Глория Гейнър.

Световноизвестната изпълнителка ще разкрие за българските си фенове защо се е превърнала в абсолютна гей икона, след като изпява тоталните хитове “I Will Survive“ и “I Am What I Am“ и защо след 24-годишен съвместен живот се развежда с бившия полицай Линууд.

Малко преди това пък Диана Любенова ще представи втората част на  интервюто с  актрисата, която изигра Фрида Кало и бунтарката от „Десперадо“, световноизвестната звезда Салма Хайек.

В разговора холивудската звезда ще разкрие за колко минути може да реши судоку за напреднали, защо три пъти се е отказвала да се омъжи, как се е стигнало до там да превърне дома си във ферма за животни и с гордост ще заяви за своята дъщеря, че „тя е толкова талантлива, може да направи всичко, което пожелае“.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It