Супер! Звезди от „Гласът на България“ ще участват в новия сезон на „Х-Фактор“! Вижте още!

13
Добави коментар

Звезди от „Гласът на България” отиват в „Х-Фактор”!

Определено тази година конкуренцията между реалитито „Гласът на България”, което се продуцира от Слави Трифонов и екипа му, и „Х-Фактор”, което се продуцира от Маги Халваджиян ще бъде наистина жестока.

Факт е, че и двете телевизии заложиха на музикално реалити, което да се завърти по телевизията тази есен. Маги, обаче, бе първи с организацията и кастингите за „Х-Фактор” вече приключиха. За сметка на това, пък, Слави Трифонов тепърва скоро тръгна на обиколка из цяла България да търси кандидати за „Гласът на България”. Тази година,

Advertisement:

Advertisement:

обаче, кандидатите за музикалното реалити на Слави са в пъти по-малко. За сметка на това, пък, кандидатите за „Х-Фактор” бяха страшно много, а интересното в случая е , че сред тях бяха разпознати и стари лица, които отпаднаха малко преди финала на предишния сезон на „Гласът на България”.

Както стана ясно от kliuki.net , звезди от миналогодишните сезони на реалитито продуцирано от Слави ще зарадват публиката и приятелите си с присъствие на сцената при Халваджиян. Типичен пример за това се оказа братът на Роксана- Радослав Гергов, който тази година е решил да се изяви в ефира на Нова

Тв и залага на рок парчета, с които е убеден, че ще грабне журито. Освен него и познатата ни от „Гласът на България” – Невена Пейкова е решила да се качи на музикалната сцена отново, но този път ще опита в „Х-Фактор”. Междувременно на кастингите за реалитито на Халваджиян се явиха страшно много таланти, от  които предстои да бъдат отсяти най-добрите. А що се отнася до „Гласът на България”, тази година интереса към музикалното реалити е наистина малък. Слави дори се принудил да потърси кандидати от „Пеещи семейства”, които да се явят сега на кастинг, защото уж там ще имат повече поле за изява.