Ремонт на покриви, отстъпка 20 % – „АрсоСтрой“ ЕООД

1
Добави коментар

ГАРАНЦИЯ ОТ 10 ДО 15 ГОДИНИ

 Ремонт на покриви с керемиди

– Разкриване на покрив;
– Почистване на кал;
– Полагане на подкеремидна изолация;
– Наковаване на летви;
– Нареждане на керемиди;
– Измазване на капаци с вароциментов разтвор.

Всичко труд и материали: 

 

 ФИРМА   „АРСОСТРОЙ“ ЕООД

 

 

 

 

 

Ние сме семейна фирма, която се е ориентирала изцяло в строителството и ремонт на покриви и покривни конструкции. Техническият ни екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит в строителството. Освен професионализма на нашите служители, наше изключително предимство е, че работим само с качествени материали, с доказан произход и здравина. Така ние гарантираме на всеки наш клиент добре свършена работа и даваме гаранция за качеството й. Всеки един ремонт на покриви е отговорна и сложна задача и трябва да се отнася отговорно към нея. На всеки един наш обект първо правим оглед, за да се запознаем с всички детайли и изискванията на клиента. Огледът е важен за нас, за да можем да сведем до минимум разходите за материали и труд и съответно да се намали крайната стойност на ремонта и срокът на изпълнение.

 РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА

БЕЗ АВАНСОВО ПЛАЩАНЕ, 20 % ОСТЪПКА

 

Много важно е да знаете:

Пренебрегването на нуждата от ремонт на покрива в момента, когато проблемите са в начална фаза е най-голямата причина за значими и постоянни проблеми във вашия покрив в бъдеще.

Всички материали, които се използват за покритие на покриви стареят и губят свойствата си – все  пак са изложени на тежките метеорологични условия.

Ако установите, че по покрива се задържа вода, това е сигурен признак, че има проблем с отводнителната система. Ако тя не функционира добре, проблемите в покрива задължително идват рано или късно.   

     Ние  сме готови да отговорим на всички ваши въпроси и да помогнем в разрешаването на вашите проблеми от такова естество, така че не се колебайте да ни потърсите!

Макар и да е специализирана и в областта на строителството, покривните конструкции, полагането на хидроизолация, вътрешни и външни ремонти, тенекеджийски услуги и др., основната дейност на фирма „Арсострой“ ЕООД е ремонт на покриви.

Работим с висококвалифициран екип от майстори в областта ремонт на покриви, спазвайки сроковете и давайки гаранция за работата си. Независимо колко е сложен един проект, даваме всичко от себе си и се стараем да изградим дълготрайни взаимоотношения с клиентите, чиито покриви сме ремонтирали, като предлагаме услугите си на невероятно достъпни цени!

Фирмата развива дейността си от 1985 година. Компетентно реализира обекти за ремонт на покриви в столицата и цялата страна. Клиентите ни се доверяват на професионализма и качеството, което предлагаме, благодарение на дългогодишния опит, който сме натрупали при ремонт на покрива.

 

 

С какво сме по-добри от другите:

Гарантираме абсолютна коректност!
Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента.
Получавате 100% качествен ремонт за вашите ПОКРИВИ.
Спазване на уговорените срокове!
Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги 10г.

И още:

Безплатни огледи;
Без авансово заплащане;
20% отстъпка за всеки нов Клиент;
 Работим с Висококачествени Материали;
Бързо, Качествено, Гаранция, Приемливи, Цени!

Ремонт на покриви на достъпни цени

Цялостно изграждане на напълно нов покрив , ремонт на покриви,с бит умни керемиди и метални керемиди
Пренареждане на керемиди  ,хидроизолации на покрив  ,
демонтаж и монтаж на вертикални улуци ,демонтаж и монтаж на нови хоризонтални улуци ,отстраняване на течове,
Капаци – подмазване ,заменяне на капандура ,обшиване на бордове с ламарина ,обшиване на комина с ламарина,
всякакви тенекеджийски услуги

КАК ДА РАЗБЕРА, ДАЛИ ИМАМ НУЖДА ОТ РЕМОНТ НА ПОКРИВИ?

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ С КЕРЕМИДИ

С течението на времето и напредването на годините, покривите започват да дефектират в някои, от основните си елементи и структура. Едни се развалят поради силни бурии, други поради влага и износване на материалите. Ураганите през 2014 година причиниха потресаващи щети в цяла България, което наложи не само спешен ремонт на покриви, но и ремонти в конструкцията на доста от сградите. Наводненията, градушките и силните ветрове счупиха доста покриви. Нашата фирма се отзова на десетки повредени покривни конструкции и си свърши работата отлично, като зад гърба си оставихме много доволни клиенти. Ремонт на покриви е наложителен, в случай на изгнила носеща конструкция, теч в таванските помещения или разместени и паднали керемиди от покрива. Много е важно да изберете добра бригада, която да си свърши работата, за да не се налага да се прави ремонт дълги години занапред. А защо да не изберете нас?!?!?

 

Нов покрив или ремонт на стария?

Отговорът на този въпрос е от особенно значение за собственика на сградата. От една страна новият покрив е сериозна инвестиция, която може би не е наложителна точно в този момент. От друга страна, ако покривът е в много лошо състояние, ремонтът е неефективна мярка и ще бъде въпрос на малко време отново да даде проблем.

Цени за ремонт на покриви

Фирмите за ремонт на покриви предлагат базови цени по, които да се ориентирате. Крайна цена можете да получите след оглед понеже всеки покрив си има свой специфични особености, които могат да удължат времето за ремонт или да изискват специално внимание при извършване на ремонта. Цени за ремонт на покриви можете да откриете и в нашата ценова листа и  не се колебайте да ни се обадите за каквото и да било. За нас е удоволствие да ви информираме за възможностите с които можете да ремонтирате вашия дом.

 Работим на територията на цялата страна! Извършваме ремонт на покриви в София, Пловдив, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Димитровград, Козлодуй, Благоевград, Варна, Враца, Бургас, Банкя, Ботевград, Елин Пелин, Сливница, Велико Търново, Разград, Радомир, Раковски, Хасково, Шумен, Казанлък, Костенец, Гоце Делчев, Севлиево, Габрово, Нова Загора, Своге, Сандански, Велинград, Белово, Харманли, Чирпан, Смолян, Търговище, Панагюрище, Свиленград, Кнежа, Калофер, Сливен, Бояна, Симеоново, Драгалевци, Бистрица, Панчарево, Горна Оряховица и други.

Етикети: ремонт на покриви, ремонтиране на покриви, покриви, керемиди, хидроизолация, нови покриви, покривни конструкции, remont na pokrivi, pokriv, таванска стая, надстройка, ремонт на покриви софия, ремонт на покриви перник, ремонт на покриви пловдив, ремонт на покриви асеновград, ремонт на покриви бургас, ремонт на покриви радомир, ремонт на покриви дупница, ремонт на покриви пазарджик, ремонт на покриви Стара Загора

 

 

Арсо Иванов

Арсострой ЕООД

ремонт на покриви

Ремонт на покриви, нов покрив, хидроизолация на покриви, подмяна на улуци, тенекеджийски услуги, надстройка на таванска стая

[email protected]