Ремонт на покриви – „Ники 88“ ЕООД

1
Добави коментар
ilian.chalganov
ilian.chalganov

ЗА НАС

 

Натрупали дългогодишен опит, работим за това, да подобрим качеството на услугите. Познаваме добре всички проблеми, които възникват при строителство и ремонтите. Стараем се и ги разрешаваме бързо.

Задоволяваме вкуса и потребностите и на най-претенциозните си клиенти. Извършваме цялостни ремонти .

Ако се доверите на нас ще се убедите, че нашите клиенти са спокойни и сигурни в това, че ще получат качествена услуга и коректни отношения.

Ние винаги предлагаме цялостни и завършени решения. Грижата за снабдяване, надзор и спазване на срокове е изцяло наша. Нашите специалисти могат да ви консултират за изграждане и ремонтиране на вашите покривни проблеми . Специалистите ни са доказали своите качества и няма идея, която не биха могли да осъществят.

Спирайки се на нас вие получавате договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайния срок за предаване на обекта. Ако изберете нас, спестявате нерви и време, а получавате качество и компетентни решения.

Защо да изберете нас за Вашия ремонт?
Защото ние сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати. Цените, на които работим са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, справяме се отлично с частични и основни ремонти на покриви от различен тип. Предлагаме гаранция от 10 до 15 години за качеството ни на работа.