ДесиСлава става ментор на млади таланти

17
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

ДесиСлава ще бъде треньор в новия, трети сезон на ‘Гласът на България’ по bTV.

Меломан.бг във Facebook

След участието на Ивана и Преслава в предните две издания на певческото риалити, сега Деси ще представлява поп-фолк гилдията в шоуто.

Разбира се, тя е доказала таланта и уменията си и като фолклорен изпълнител, както и в международен план с поп проектите си под артистичния псевдоним Dess.

На своята страница във Facebook, певицата сподели, че е много горда и благодарна за признанието.

Последният проект, който ДесиСлава представи, бе поп-фолк парчето “Мойто зайче“, който успя да направи близо 300 хиляди гледания в YouTube.

Освен гласовитата изпълнителка, треньор в “Гласът на България 3“ ще бъде и Миро, който бе ментор на младите таланти и в предните две издания на шоуто.

Двама ще носят отговорност за представянето и успеха на определена група от талантливи певци, които ще се състезават за победата в единствено по рода си изцяло позитивно музикално шоу у нас.

От екипа на предаването припомнят, че треньорите са фигурите с най-ключова роля в “Гласът на България“. Те ще имат отговорната задача да изберат своите фаворити измежду всички кандидати, стигнали до етапа на кастингите “на тъмно“.

Всеки треньор ще се запознае със своите фаворити едва след като ги е избрал само по слух. Треньорите ще участват в състезанието наравно със своите таланти, като ги подготвят, обучават и подкрепят по време на цялото състезание.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It