„Вартбург“ блъсна моторист във Враца :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар

Пътно-транспортно произшествие, станало преди минути във Враца, се размина без сериозно пострадали, видя първи екип на tribali.info. Лек автомобил „Вартбург“ блъсна мотоциклетист на булевард „Мито Орозов“.
Инцидентът стана на кръстовището между Оряховското шосе и пряката за складовата база на града. Шофьорът на колата, който излизал от ОКС, отнел предимството на движещия се по главния път в посока центъра мотоциклетист.
На мястото веднага се отзоваха екипи на спешния център и полицията. Всички участници в катастрофата обаче са добре и нямаше нужда от оказване на първа помощ. В момента служителите на реда разпитват свидетели и документират пътно-транспортното произшествие.
Трафикът в района е затруднен. Движението е натоварено, а заради все още непреместените превозни средства излизането от улицата на складовата база към Оряховското шосе е възпрепятствано. Образувала се е колона от автомобили.

21-07-2014 г. 11:03 ч. | прочетено: 1856, коментари: 8 |