Може ли нетуъркинга да ви направи богати?

2
Добави коментар
Bat_Tony
Bat_Tony

Един от най-богатите хора, живели някога (Джон Рокфелер), казва, че парите идват при вас чрез други хора, затова трябва да бъдете общителни. Според него, необщителните хора твърде рядко стават богати. Да си призная, за мен едно от най-трудните неща, които научих беше да общувам пълноценно с другите хора. Все още не мога да кажа, че съм много добър, но искам да се науча. Една от тези възможности е на  29 октомври 2014 година, когато ще се проведе обучение по нетуъркинг – Power Networking с Анди Лопейта. Анди ще ви покаже как да овладеете нетуъркинга, за да овладеете бизнеса! Семинара се организира от Web and Events, а SmartMoney.bg е медиен партньор на събитието.

Анди Лопейта е автор на няколко световни бестселъра и e признат от издания като The Sun и Financial Times за водещ експерт в областта на нетуъркинга. В продължение на 8 години е бил Изпълнителен директор на една от водещите нетуъркинг групи във Великобритания с над 2,000 членуващи компании, а след това е  работил с фирми като NatWest Bank, Merrill Lynch и Mastercard, за да им помогне да реализират пълния си потенциал.

Обучението включва теми като:

Какво е “нетуъркинг” и защо толкова много хора го разбират погрешно?
Започване на разговор – какво да кажете и как да завършите?
Как да мотивирате Вашата мрежа от хора да ви препоръчва?
Създайте перфектното съобщение към хората, които искате да Ви препоръчат

Цялата програма на събитието може да откриете тук.

Много фирми и професионалисти се провалят, именно защото не осъзнават потенциала на нетуъркинга или не могат да го приложат на практика. Направете своята регистрация сега и бъдете крачка пред другите. Възползвайте се от 30-те места на лимитираната оферта!