Мария Илиева и Саня Армутлиева отново в X Factor

4
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

След като преди време стана ясно, че Любо и Заки ще бъдат ментори и в новия, трети сезон на ‘X Factor’, сега журито се допълва и с Мария Илиева и Саня Армутлиева.

Меломан.бг във Facebook

Така тази есен доказаната менторска четворка отново ще бъде в този си състав, за втори пореден път.

Социалната мрежа Facebook бе мястото, където преди ден и двете дами оставиха своя първи жокер за добрата новина. “Познай какво…“ – с този пост Мария Илиева провокира феновете си да отгатнат, че за трети път ще бъде жури в музикално шоу №1 в света.

Само за няколко часа снимката, на която известната певица, бе направила с ръце знака на X Factor, събра впечатляващите над 10 000 лайка.

Саня Армутлиева подсказа с помощта на един категоричен X Factor – в официалната си Facebook страница Жана Бергендорф публикува своя снимка със Саня от пътуването им в Лондон с думите “Познайте какво предстои…“.

С разкриването на дамската част в журито обаче предстои и един от най-интересните и колоритни етапи в шоуто – прослушванията на живо.

По-малко от седмица дели Мария, Саня, Любо и Заки от първата им среща с тазгодишните претенденти да бъдат новия X Factor на България. От 28 юли, в продължение на 8 дни, четиримата ще се изправят срещу над 300 таланта от цяла България.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It