Скандал! Стоичков пред развод?! Оказа се баджанак с Жоро Илиев?!

14
Добави коментар

Скандал! Жоро Илиев и Христо Стоичков се оказаха баджанаци?!

На път е да се разрази страшен скандал между Христо Стоичков и съпругата му Мариана. Причината този път не е острия език на футболната легенда, а палавите му забежки от миналото, които излязоха наяве съвсем наскоро с помощта на kliuki.bg.

Именно те разкриха, че от достоверни източници са научили, че през далечната 1998 година Камата и Главния са имали връзка с една и съща жена, по едно и също време. Лошото в случая е обаче, че по това време и двамата

Advertisement:

Advertisement:

вече са били женени. За разлика от бившия шеф на ВИС-2 обаче, който отдавна не е между живите, Христо Стоичков  все още ни радва с присъствието си, и все още има съпруга. Не се знае до кога, обаче..

Оказа се, че мистериозната жена, която са делели Стоичков и Жоро Илиев не е коя да е жена, а именно шампионка Стефка Костадинова. До колко е истина това за скандалния любовен триъгълник между тях ние няма как да знаем, но в истинността на информацията се кълнат лично свидетели, които са присъствали на скандала между

Главния и Камата, когато установили, че излизат с една и съща жена през 1998 година.

Сега обаче Стоичков има друг, далеч по-голям проблем, защото жена му наскоро научила за изневярата на мъжа си от далечното минало и не може да повярва, че е истина. Като нищо Мариана ще подаде молба за развод, не за друго, а защото винаги със съпруга ѝ и цялото им семейство са се старали да служат за пример на обществото. След като наяве излезе тази скандална изневяра на Стоичков обаче като нищо Мариана ще си стегне багажа и ще си замине.