12 цветни идеи с плочки за баня

2
Добави коментар

Хората са свикнали да възприемат банята като помещение с изчистен интериор. Доскоро сред цветовете за плочки за баня преобладаваха бели, кафяви или сини. Защо пък банята да не е цветна и да не приляга чудесно на доброто ви настроение, докато пеете под душа или играете с детето си във ваната?

В специализираните магазини вече можете да откриете фаянс и теракот в топли и приятни нюанси, както и по-разчупени идеи с ненатрапчиви флорални мотиви. Рядко, обаче, се срещат бани, в които човек да е съчетал всички цветове на дъгата, например. Ако сред вас има такива, които обичат интериорът в дома им да е цветен и си представят банята като феерия от багри, днес сме ви подготвили няколко идеи за нетрадиционни бани, каквито едва ли сте срещали в много къщи.

Ценови съветник: Лепене на плочки – цени

Вижте още: 9 идеи за малка и функционална баня

Ценови съветник: Монтаж на вана

Ако скоро ви предстои ремонт на банята, не се страхувайте да експериментирате и да й придадете колорит и цветност. Разгледайте изпълнителите, регистрирани в MaistorPlus и потърсете техните професионални съвети и услуги. Направете заявка, сравнете оферти и разменете контактите си само с тези, които ви харесат. 

-> Опитайте, безплатно е!