Резачка за дърва – моторен трион Viki 5200 Lux

14
Добави коментар
agrokom
agrokom

Резачка за дърва – моторен трион Viki 5200 Lux

Нов, изчистен дизайн – този модел резачка за дърва е с антивибрационна система на тампони като горивният резервоар заедно с ръкохватките е отделен от корпуса и режещия апарат както при професионалните машини за допълнително намаляване на вибрациите. Резачката е снабдена с регулируема маслена помпа , а въздушният филтър е пластмасов, което позволява миенето му и по този начин се удължава животът му. Изпълнение Lux – по здрава и по надеждна резачка за дърва – моторен трион в сравнение с модел Viki 5200. Ауспух с 2 отвора за по добро издухване на изгорелите газове.

Двигател: двутактов, бензинов
Обем на двигателя: 53.2 куб. см.
Мощност кВт/к.с: 2.2 / 3
Обороти на празен ход: 2800 об./мин.
Максимални обороти: 12000 об./мин.
Дължина на шината: 40 см.
Обем бензинов резервоар: 550 мл
Обем маслен резервоар: 260 мл
Тегло: 6.1 кг.

Окомплектовка:

Резачка за дърва Viki 5200 – 1 бр.
Шина 40 см. – 1 бр.
Верига 40 см. – 1 бр.
Комплект инструменти за монтаж и демонтаж – 1 бр.
Пила за заточване – 1 бр.
Предпазител за веригата – 1 бр.
Мерителна туба за гориво 500 мл. – 1 бр.
Инструкция за експлоатация – 1 бр.

Изпращаме с куриерска фирма до всяка точка на страната с наложен платеж(плащате в момента на доставка) с опция „Отвори и виж преди да платиш“.

Двигателят работи с омаслен бензин в съотношение 1:40 или 25 мл. бездимно масло за високооборотни двутактови двигатели (за препоръчване масло на Щил или Хускварна) на 1 л. бензин A95.

ВНИМАНИЕ! В интернет се предлагат подобни модели моторни триони – резачки за дърва с неотговарящи обявени параметри и качество, които може да са опасни. Препоръчително е да избягвате закупуването на такива машини от търговци с неясен произход. Бъдете внимателни!

Предлагаме и резервни части за всички модели китайски резачки за дърва.