GPS Android Таблет с цифрова телевизия PRIVILEG

13
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

GPS Android Таблет с цифрова телевизия PRIVILEG
11:13, 26 Юли 2014 видяна 1265 пъти

1
2
3
4
5

3,02 / 5
(51 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

Моделът, който ви предлагаме днес, притежава 3 неустоими и полезни функции: работи като таблет, като телевизор, който се побира в джоба ви и като GPS навигатор с опция за камиони. Добрият дизайн и ниската цена също са много важни. Нека да разгледаме по-подробно какво ще вземете срещу парите си.

* Вашият нов таблет идва оборудван с операционна система Android 4.0.3. ще можете да сърфирате в мрежата и да споделяте в социалните мрежи. Въпреки по-ниската си цена, апаратът има изящен външен вид и грабва окото. Размерите му са 186 х 121 х 10 mm и тежи 314 грама. Моделът има вградени микрофон и високоговорител, USB и HDMI портове и DC вход, както и 3,5 мм жак за слушалки.

* Таблетът е оборудван с бърз процесор (CPU+GPU+VPU) ТСС 8923 с тактова честота от 1 GHz. Ще отвори за вас без забавяне нужните файлове или страници в Интернет.

* Дисплеят е 7 инчов TFT LCD сензорен капацитивен тъчскрийн, с резолюция 800 х 480 пиксела.

* Моделът на Privileg разполага с 1GB DDR3 RAM и 8 GB вътрешна памет, която можете да разширите до 32 GB с micro SD карта памет. Разполагате с достатъчно пространство да съхраните любимите си книги, филми, игри или снимки, а също и всички останали файлове на които държите и от които имате нужда. Благодарение на вградения Wi-Fi можете да ползвате Интернет практически навсякъде, където има точки за достъп – заведения, летища, хотели.

* Таблетът е оборудван с 2 камери – предната е VGA за видеоразговори и самоснимане, а задната – 2 МР, която може да прави видеозаписи по време на път.

* Моделът поддържа всички познати аудио и видео формати, включително WMV 1080p HD.

* Разполагате с вграден DVB-T / ISDB-T цифров ТВ тунер. Това ще ви позволи да гледате любимите си предавания на цифровите ефирни телевизии, където и да се намирате.

* GPS функциите на модела също са доста впечатляващи:

Инсталиран софтуер с карти на България, Европа, Турция и Скандинавските страни, с меню и говор на български език.

Професионална опция за камиони, с възможности за въвеждане на тонаж, оси, габарит и т.н.

Получавате 3 опции е едно устройство. Истинско 3 в 1 забавление.

Можете да закупите този модел от ТУК.

Добави в Svejo

« Обратно към блога