Защо нас? Защо СТОП вредители? – Защита, борба и унищожаване на вредители / дезинфекция, дезинсекция, дератизация

4
Добави коментар

Защо нас? Защо СТОП вредители?

 

 

 

Защо да изберете „СТОП вредители”?

* При извършване на ДДД-услуги, „СТОП вредители” използва най-съвременните методи и средства за борба с вредителите/инсекти и гризачи с грижа за здравето на хората, вашите домашни любимци и опазване на околната среда.

* Дейността на Мони-93 ЕООД – „СТОП вредители” се осъществява под контрола на РЗИ и е регистрирана в Министерство на здравеопазването.

* Използваме последно поколение препарати срещу вредителите – инсекти и гризачи, произведени от световно известни фирми, водещи в тази област, като Bayer, BASF, Syngenta и др. Препаратите не са токсични и канцерогенни за хора и животни. Те са без цвят и миризма и не оставят следи при използването им.

* Персоналът е съставен от ръководител ДДД-дейности – инженер-химик с лиценз от НЦЗПБ с дългогодишен дългогодишен професионален опит и сертифицирани от РЗИ дезинфектори с богата практика и умения.

* Работим с най-съвременната специализирана техника за извършване на обработки срещу вредителите, което позволява достъп до тях, дори и при трудни условия.

* „СТОП вредители” работи качествено и коректно, спазвайки най-съвременните изисквания за безопасност, с което гарантираме опазване здравето на клиентите ни и околната среда, като същевременно постигаме гарантиран дълготраен ефект на нашите обработки срещу вредителите.

* „СТОП вредители” извършва дейност на територията на градовете София, Пловдив, Перник и Благоевград и населените места в тези области.

* „СТОП вредители” извършва ДДД-услуги, както на физически лица, като обработва техните жилища, кооперации, къщи, дворове и т.н., така и на корпоративни клиенти с техните обекти, които могат да бъдат малки и големи, различни по вид като търговски обекти, офиси, производствени предприятия и др.

* Основната цел на „СТОП вредители” е доволни клиенти с решени проблеми на разумни и достъпни цени.

* „СТОП вредители” дава 100% -ви гаранции и поема отговорност за третираните обекти.