Lorelli Детска количка FIESTA

2
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Lorelli Детска количка FIESTA. Количката е предназначена за енергични и темпераментни деца. Ергономичните дръжки и завиващите предни колела я правят удобна за управление. Подсиленият гриф осигурява допълнителна стабилност при возене. Сънят е подсигурен с многопозиционната седалка и сгъваемият сенник, които допълват комфорта при продължително пребиваване навън. Количката е снабдена с кош за пазаруване и издържа тегло до 15 кг. Сгъва се с една ръка до компактни размери, което я прави изключително удобна за пренасяне. Предлага се в богата цветова гама, декорирана с весели щампи.

Характеристики:

сгъваем сенник

подвижна поставка за крачета

многопозиционна облегалка

голям кош за пазаруване

завиващи предни колела

ергономични дръжки

до 15 кг

Варианти:

Lorelli Детска количка FIESTA Blue&Grey Puppies – 10020721459.

Lorelli Детска количка FIESTA Beige&Terracotta – 10020721458.

Lorelli Детска количка FIESTA Beige Giraffes – 10020721451.

Lorelli Детска количка FIESTA Beige&Green Beloved Baby – 10020721436.

Разгледайте, изберете цвят и код и поръчайте! Поръчайте този модел Lorelli Детска количка FIESTA, следвайки стъпките за поръчка, телефин или в чата на магазина. Екипът на FashionStore.BG Ви очаква!

 

Уважаеми клиенти, макар и новородени, новите обитатели на Вашия дом имат своите претенции. На тази страница ще намерите разнообразие от модели  Lorelli – детски колички, столчета за хранене, столчета за кола, преносими легла, проходилки, триколки. Изберете идеалния вариант за вас и детето и изпитайте истинско удоволствие. Марката Lorelli e позната с високото си качество на изработка на българските родители както и с с широка гама от детски и бебешки артикули, необходими за отглеждането на Вашето бебе кат: бебешки легла и мебели, бебешки колички, детски колички, бебешки кошарки, столчета за хранене, столчета за кола, преносими легла, проходилки, шезлонги, бебешко спално бельо. Продуктите с марката BERTONI, а от 2013година носи името Lorelli се отличават с практичност, качество и достъпност, като в същото време са винаги актуални, следвайки световната мода при производството и дизайна на бебешките стоки.
Този модел детска количка е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN1888-2012 – „Изделия за отглеждане на малки деца. Колесни средства за придвижване на деца (детски колички).“, осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.