Силни и стилни всеки ден!: Как да отключим женствеността

1
Добави коментар

Мисля, че спокойно мога да кажа, че почти всеки на тази планета е бил нараняван в предишни взаимоотношения. Ако не е – все някога ще бъде. Или в личните взаимоотношения, или в бизнеса или приятелството. Не винаги става въпрос за любов или някаква връзка, но повечето пъти е така.

Днес искам да поговорим за това, как се доверим след като сме били наранени.

Като мъж, вярвам, че е важно да продължаваме да се показваме и да бъдем постоянни – да бъдем ТАМ за нашата жена. Мисля, че едно от най-ценните неща в целия свят е сърцето на жената, която обичате. И вярвам, че е мъжко задължение, като част от любовта на мъжа към неговата жена да пази сърцето й и никога да не позволява да бъде разбито.

Дами, колко от вас са били ранявани в миналото? Предполагам, че повечето от вас, ако не всички.

Затова, жизнено важно е, ние, мъжете, да разберем, че вие пазите сърцето си.

Научил съм се, че жените наистина искат мъж, който е постоянен, който винаги е наличен и който не се отказва. Точно мъжът, който е земен, съсредоточен в постигането на своята цел и винаги наличен за своята жена е този, което й доказва, че тя може да му се довери.

Една жена просто не може да бъде открита и да се отдаде напълно на мъж, на когото няма доверие.

Имайки предвид, че повечето жени са били наранявани в миналото, много от тях са се затворили, за да предпазят себе си. Това не означава, че не искат любов. Напротив. Всички жени истински искат да бъдат обичани, да бъдат забелязани, да бъдат почувствани и да бъдат интимни. Но никое от тези неща не са възможни без първо да установиш доверие.

Ето защо, мисля че е важно да изградиш солидно приятелство и основ, преди да се гмурнеш в дълбокото със секса. Забелязал съм, че жена, която е била наранявана в миналото понякога може да се втурне към леглото или да се позабавлява с мъж, към който няма чувства. НО – когато има чувства, когато има химия, много пъти това е плашещо и тя се затваря още повече. Но всъщност, дълбоко в себе си, вярвам, че тя чака правилният мъж да я види, да й позволи да го тества и той да остане непоклатим.

Има много тънка разликата между поведението, което току-що описах и това тя просто да не си пада по вас. Затова, разберете каква е тя.

Много пъти, удивителна любов може да израсте благодарение на вашето търпение и това просто да бъдете до жената, която искате. Когато една жена дава сърцето си, тя ви дава всичко. То е толкова силно и е способно на невероятна любов, но в същото време е толкова чупливо и може много лесно да бъде наранено.

Затова, днес, не се отказвайте от нея. Дайте й любов. Опознайте я. Не бързайте. Помнете, че когато става въпрос за любов, понякога търпеливия път е най-бързият път. Вие можете да имате незабравима интимност, без секс. И когато изградите приятелство и интимността нарасне и позволите на енергията да се натрупа, вие се подготвяте да бъдете в най-удовлетворяващата, чудесна и сексуално вълнуваща връзка, която можете да си представите. Сексът без любов е забавен, но сексът с любов е божествен и е най-висшата форма на съюз между двама души.

Наречете поведението й блъф. Приемете колебанието й не като отблъскване, а като тест, за проверка дали ще си отидете или ще останете. Тя ще се довери и ще отдаде себе си на най-стабилния мъж. Бъдете този мъж.

Понякога трябва да се борим за любовта. А понякога просто трябва да бъдете там, близо до жената на сърцето си и да позволите на любовта да изплува.

Източник: thedailylove.com