Изненада! Цветелина Янева и Делян Пеевски се подготвят за сватба?! Вижте още!

1
Добави коментар

Ще има ли сватба?!

Може би една от най-странните двойки у нас – Делян Пеевски и поп-фолк певицата Цветелина Янева ще си кажат заветното „да” през близки и познати в най-скоро време.

От kliuki.ws научихме, че красавицата Цветелина Янева съвсем скоро мисли да пристане на скандалния депутат от ДПС- Делян Пеевски. Всеки знае, че двойката са заедно от няколко години вече и като нищо съвсем скоро може да ни изненадат за едни приятно, а за други неприятно. Факт е , че и до ден днешен всеки се чуди както точно видя Цвети Янева в не до там привлекателния

Advertisement:

Advertisement:

Пеевски?! Злите езици, особено, редовно подхвърлят, че в техния случай явно се разиграва приказката „Красавицата и звяра”, само че тук след целувката на любовта Пеевски няма да стане красив принц.

От скоро стана ясно още, че певицата вече официално е запознала благоверния си с родителите си- цигуларя Георги Янев и народната певицата- Пепа Янева. Те били очаровани от това как Пеевски се грижи и угажда на дъщеря им и страшно много го харесали. Да, съгласни са, че не е от най-красивите, но важното било да се разбира с Цвети и да са щастливи. Наскоро

дори самите родители загатнали, че в най-скоро време двойката може да мине под венчилото, защото напоследък много се коментирал този въпрос в семейството. Самият Пеевски обещал, че ще покрие голяма част от разноските по сватбата, а Цвети пък искала това да бъде най-приказния ден в живота ѝ. Колкото и да се коментира, че Янева е с него само заради парите му, в отговор на това певицата е категорична, че е страшно влюбена в Пеевски и много го обича, а парите нямали значение. До колко обаче може да се вярва на тези думи от страна на красивата Цвети не е много ясно.