Тони Стораро изпадна в ужас! Фики се залюби със супер скандална певица и танцьорка!

13
Добави коментар

Advertisement:

Advertisement:

покрай него гъмжи от момичета. Това до известна степен се харесвало на Тони, защото по този начин синът му събирал опит с жените. Последната му приятелка обаче нещо не се харесала много на Тони и съпругата му, и с право. Става дума за скандалната Анн Джи, за която наскоро дори се разбра, че се е подвизавала в чужбина като частна стриптизьорка на бизнесмени.

Анн Джи и Фики се запознали в столична дискотека, където се оказали маса до маса. Разбира се, разкрепостената Анн Джи веднага се присламчила към младият певец и не

след дълго се озовали в спалнята. Нищо, че бившата поп изпълнителка е поне два пъти по-голяма от Фики. Малко след това „двойката” отишли при Тони и Валя (родителите на Фики) и обявили, че са заедно, от което Стораро-старши направо тръпки го побили, защото славата на Анн Джи се носи от години. Фики обаче не разбирал от дума и не се вслушвал в съветите на родителите си да я разкара, а сега единственото, което им остава да направят е да се надяват лятното турне на „Пайнер”, където Фики участва, да ги отдалече и даже раздели окончателно.