ШОК: Обраха АЗИС – 100 000 лева и бижута

13
Добави коментар

Нагли крадци нахлуха в дома на Краля на попфолка. Обирджийте нахълтали в къщата на Азис, като първо изключили СОТ-а. По това време Васко бил на море.

„Когато видях, че домът ми е обърнат с главата надолу, си помислих, че става дума за шега или скрита камера. Чувствам се изнасилен! Претърсили са ми дори шкафчето с бельото, откраднали са ми любимият ми парфюм”, изповядал се звездата пред свои приятели.

Крадците задигнали от дома на певеца дрехи, техника и бижута за над 100 бона, пише в. „Всеки ден“.

Охраняващата със СОТ Азис фирма пристигнала в разбития апартамент 6 минути след подадения сигнал – време, което е било напълно достатъчно на добре подготвените апаши да вземат всичко, което си харесат и да си плюят на петите.

До този момент изпълнителят не е ставал жертва на такъв нагъл обир. За сметка на това обаче къщата на неговия колега Константин е тарашена цели 6 пъти. За последно апаши обраха Коцето докато той бе на снимки за най-новия му видеоклип към песента „Студентка“ преди няколко седмици.
[sociallocker id=“8110″]
[/sociallocker]

Прочитания:
65

Съдържанието на Slojno.com – Забавно онлайн списание е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.
Текстовете, преработки на текстовете и изображения публикувани в Slojno.com – Забавно онлайн списание, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя или посочен източник с активен линк към статията .
« Контакт с нас: slojnocom @ gmail . com »

Реклама