Вътрешни щори за уют и практичност

0
Добави коментар
delga
delga

Практичност и функционалност са двете водещи условия при обзавеждане на дома и офиса. Внимателно проучваме какво и колко трябва да вложим и какво и колко в крайна сметка ще получим.

При избора на щори спираме своя избор на вътрешните, които отговарят на изискването за практичност и функционалност. Те се предлагат в богата цветова гама, лесни за монтаж и управление, и идеално средство за слънцезащита на помещението.

Хоризонталните вътрешни щори се монтират от вътрешната страна на прозореца. Лесни за почистване и устойчиви на влиянието на слънчевите лъчи. Вътрешните хоризонтални щори са няколко вида, съобразени с предпочитанията на клиента и характеристиките на помещението.

Алуминиевите хоризонтални щори представляват закачени една за друга ламели с ширина 16 или 25 мм. При тях има възможност за ръчно или дистанционно задвижване. Монтират се пред стъклото или при дървена дограма с възможност за монтаж и между стъклата на прозореца. При алуминиевите хоризонтални вътрешни щори се монтират на всяко крило на прозореца, поради което не е необходимо щората да се събира, за да бъде отворен прозорецът. При този вид щори има допълнителен аксесоар, който не позволява люлеене и изкривяване на ламелите.

При дървените хоризонтални щори изработката е от дървен материал липа с височина на ламелите 25 и 50 мм. Производителите отново предлагат широка гама от цветове. Ако търсите класа и уют за помещението си, то дървените щори са добър избор. Дървото придава придава допълнително красота и топлина. С дървените щори маже лесно да бъде контролирана светлината в помещението до постигане на пълно затъмнение.

За сгради, в които от изключително значение е високото ниво на хигиената най-подходящи са хоризонталните щори в стъклопакет. Произведени са от алуминиеви ламели с височина 12,5 мм. Изборът на цветове е “ограничен” до 18 нюанса. При тези щори управлението се осъществява с магнит. Те също позволяват регулиране на светлината в помещението. Това се осъществява посредством въртене, повдигане или спускане на ламелите.

С внимателното проучване на функционалността на вътрешните хоризонтални щори постигаме желания ефект при обзавеждането.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Вътрешни щори за уют и практичност, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest