Пожарникар преби с бухалка Митко Митев :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар

Кървав екшън се е разиграл в неделя вечерта във Враца, научи tribali.info. Пожарникар, който работи в АЕЦ „Козлодуй“, издебнал и нападнал с бухалка известния врачанин Митко Митев.
Митев работи като кредитен консултант във фирма за отпускане на потребителски кредити. 27-годишният Владислав Ивов Василев взел заем от фирмата, но спрял да плаща вноските си и служителят го потърсил, за да прибере задълженията. Двамата мъже обаче не успели да се разберат и Митев решил да опита друг подход.
Владислав е от добро семейство – баща му също е пожарникар, а сестра му откоро също работи в системата на МВР. Служителят на финансовата институция решил първо да се свърже с бащата на момчето и да се опита да разреши проблема с добро. Чрез свои общи познати двамата мъже си уговорили среща в дома на приятелско семейство, на която Митев запознал подробно бащата със ситуацията. Родителят заявил, че не е имал представа за кредита на сина си и го уверил, че парите ще му бъдат върнати.
Докато чакал такси пред къщата на своите познати, която се намира близо до спортен комплекс „Христо Ботев“, Митев бил нападнат. Мъж, който се бил скрил в тъмното, изневиделица го ударил с бухалка в главата. Той паднал на земята, но не загубил съзнание и успял да види нападателя си. Митев е убеден, че това е Владимир, който се качил в лекия си автомобил „Пежо“ и избягал.
Митко Митев нямал телефон в себе си, но по пътя си попаднал на полицейски патрул, който го откарал до центъра за спешна медицинска помощ. Медиците констатирали, че скулата му е счупена, синусът му е раздробен, има избит зъб и мозъчно сътресение. Митев не пожелал да остане за наблюдение в болницата, но на следващия ден припаднал и се върнал в здравното заведение. Той е настанен в хирургичното отделение, където ще остане до петък. След това му предстои консултация със специалист и най-вероятно ще му бъде извършена операция в София.
Тежкият инцидент не беше включен в официалния бюлетин на полицията във Враца. Митев вече е подал жалба в районното полицейско управление. Семейството е категорично, че няма да позволи да се потули случаят и ще заведе дело срещу пожарникаря.

30-07-2014 г. 15:40 ч. | прочетено: 6597, коментари: 36 |