Д-р Бисер Терзийски – Зъболекар Дървеница София

6
Добави коментар
sonyboy1
sonyboy1

Д-р Бисер Терзийски

Добре дошли в Terziyski-Dent.com

Д-р Бисер Терзийски завършва през 2008 година Факултета по Дентална медицина към Медицински Университет – София. От 2008 година работи в екипа на една от водещите дентални клиники в България „ЕО-Дент“ в лицето на Д-р Павлови. Посещава множество курсове по естетична стоматология при професор Сергей Радлински, ендодонтски семинар и мастер курс при професор Арналдо Кастелучи. Завършен курс за поставяне на импланти „SKY“ при д-р Валентин Павлов.
Д-р Терзийски работи основно:

Естетични възстановявания с фото композит
Хирургия
Ендодонтия
Естетична протетика

Дентални услуги

Естетичните възстановявания са сложна и деликатна специалност която изисква задълбочени познания на зъбната анатомия. Когато имаме запазени…

Научи повече

Ендодотията е обширна дисциплина, но обяснено с няколко думи – това е обработката , запълването и цялостното лечение на…

Научи повече

При промяна на усмивката на пациентите посредством корони или фасети трябва да се подхожда много внимателно и прецизно. Разглеждат се различни…

Научи повече

Хирургичните интервенции винаги са притеснителни за пациентите.Задължително преди екстракция на зъб, корен или фрагмент се назначава…

Научи повече
Въпроси и отговори

Оралното здраве е свързано с адекватна поддръжка. Трябва да се правят профилактични прегледи на 6 месеца. Само по този начин могат да се уловят малките кариеси и да се спре тяхното развитие в по-сложна патология, от където лечението е дълго и натоварващо финансово пациента.

Подхода в такива случаи е индивидуален. Винаги се започва с рентгенова снимка. Единият и най-щадящ вариант е поставянето на имплант и коронка, ако има достатъчно кост в дебелина и ширина.Друг вариант е изработка на мост ,като съседните на дефекта зъби се изпиляват.

Задължително трябва да се видят на рентгенова снимка. В повечето случаи това са огнища на инфекция, под които може да се крият граноломи или кисти и неизбежно ще доведат до тежки възпаления – абцеси и флегмони. В такива случаи екстракцията е най-доброто решение, ако разбира се, зъбите не подлежат на лечение.

Съвременната медицина може да предложи решение и в зависимост от дефекта. Нанохибридните композити ни дават широко поле на действие без да жертваме здравината. Ако дефекта е много голям може да се ползват керамични пломби – инлей или овърлей, които се изработват в зъботехническа лаборатория.

Защо мен?

Всеки пациент със своя зъбен статус е уникален и затова лечението трябва да е точно съобразено с неговите индивидуални особености.Използва се интраорална камера за визyaлизиране на проблемните зони в устната кухина. Назначаване на ренгенова снимка – сегментна или панорамна. Изработва се план за лечение с неговия минимум и максимум в зависимост от използваните материали и възможности на пациента. Подробно се обясняват предимствата и недостатъците на всеки лечебен метод и се избира най-подходящия, спрямо оралното състояние на пациента. Терзийски-Дент предлага и разсрочено плащане при изработка на множество корони и големи конструкции. Може да имате желаната усмивка още днес! Не се притеснявайте да ни посетите за вашия профилактичен преглед, само така ще разберете истината за вашето орално здраве.

Направете запитване към Д-р Терзийски, още сега!
Резервирайте час за безплатен преглед, само за няколко минути.

Стоматологичната практика е свързана с допир на кръв,слюнка и ексудати което е риск от… Виж още
Гаранция за тяхната здравина и привлекателен вид е системната и правилна профилактика,… Виж още
Въпреки, че много от холивудските звезди имат ослепителни усмивки и идеални зъби благодарение на… Виж още

Партньори