Ина Ананиева: Предстои ни една тежка Световна купа

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Старши треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева заяви, че очаква тежко състезание на Световната купа в София. Надпреварата ще се проведе от 8 до 10 август в „Арена Армеец“. „Искам да благодаря на президента на федерацията Илиана Раева, че въпреки тежките условия успя да организира такава силна Световна купа. Тук пристигат най-силните отбори в света. Това ще бъде най-силната световна купа тази година“, заяви Ананиева.

Тя добави, че подготовката на тима протича нормално. „Подготовката на отбора върви нормално. Знам, че очакванията към ансамбъла са големи. Надявам се, че залата ще бъде пълна и се надявам ние да станем шампиони за четвърта година. Предстои ни тежка Световна купа“, каза Ананиева.

„Ще гледаме да си изиграем съчетанията без грешка и искам да поканя хората да дойдат в залата“, добави капитанката на тима Михаела Маевска.

Старши треньорът на националния отбор индивидуално жени и девойки Ефросина Ангелова също заяви, че момичетата са подготвени добре за състезанието.