Смразяващо! Чудо на гроба на Румяна! Духът на певицата напомни за себе си! Вижте още!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Чудо се случи на гроба на Румяна!

Истинско чудо се случи и втрещи трима от най-верните почитатели на починалата преди 15 години поп-фолк певица Румяна.

Точно на 30 юли 2014 година се навършиха 15 години откакто една от любимите фолк певици на цяла България- Румяна загина в катастрофа по пътя за Бургас. Трима от най-верните фенове на певицата решили при свечеряване да отидат на гроба на певицата, за да засвидетелстват любовта си към нея и да ѝ отдадат почит. Там обаче се случило нещо много странно.

Две

Advertisement:

Advertisement:

момичета и едно момче решили да запалят свещички на гроба на певицата при свечеряване. Докато вървели към гробищата времето било топло, без вятър и облаци.  В един момент обаче, когато запалили свещичките на гроба на певицата едно от дърветата, които се намирали наблизо  буквално се разбушувало, все едно идва буря. Младежите се огледали в същия този момент, но установили, че нищо друго не помръдва. Още по-стряскащо за тях било, когато в един момент запалените свещички угаснали, а след това се запалили от самосебе си

само след секунда.

Очевидците на странното явление веднага побързали да разкажат на близките си за случилото се на гроба на любимката им, но както винаги те не им повярвали. И нормално, след като не са го видели с очите си.

На гроба на Румяна същият ден са били и двете ѝ деца, които до ден днешен не могат да преживеят нелепата смърт на майка си. Те също като нея се  занимават с музика, а виновникът за катастрофата- Любо никога не е бил засичан от хора на гробищата. От hotarena.net научихме, че той дори не живее в България.