Обзор на ултразвуков овлажнител за въздух Ca-mi модел Humi-Round

1
Добави коментар
KatiaWriting
KatiaWriting

В настоящия обзор ще Ви представим ултразвуковия овлажнител за въздух Humi-Round на Ca-mi, който работи като разбива водата на миниатюрни частици благодарение на ултразвукови вълни, неуловими от човека. С въртящия си дифузер разпръсква частиците във всички посоки и работи без спиране в продължение на 10 часа!

Италианско семейно предприятие Ca-mi от 80-те години насам специализира в производството на електрическо оборудване. Ca-mi изнася своите продукти в над 90 държави по света.

 

 

Равномерно и постоянно овлажняване

 

Благодарение на своя подвижен дифузер, който се върти на 360 градуса, HUMI-ROUND разпръсква влагата равномерно и в цялото помещение. С него можете да регулирате количеството пара според нуждите Ви.
С помощта на вграден озонов стерилизатор, HUMI-ROUND автоматично пречиства водата, която се разпрашава във въздуха.

 

Ниско ниво на шум

 

Овлажнителят HUMI-ROUND работи изключително тихо и е много подходящ за помещения, в които живеят малки деца или възрастни хора.

 

С HUMI-ROUND пестите ток

 

Когато е включен, овлажнителят работи на много ниска мощност – едва 35W. Щом остане съвсем малко вода в резервоара (вместимост – 3.4л), HUMI-ROUND Ви сигнализира със светеща червена светлинка и се самоизключва автоматично, като по този начин Вие спестявате ток.

 

Интензивност на работа

 

Със своя голям резервоар HUMI-ROUND може да работи до 10 часа без прекъсване. Покрива площ от 20кв.м.

 

Гаранция: овлажнителят на Ca-mi има 2 години гаранция.

Погрижете се за чиста и приятна атмосфера в домашните помещения с модерния овлажнител за въздух HUMI-ROUND от Ca-mi!