Почивка на море в к.к. Свети Константин и Елена! All Inclusive нощувка в Хотели – Лебед 4, Долфин 4, Долфин Марина 4, Гранд…

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Насладете се на великолепна морска All InclusivePremium-почивка в четиризвездния хотел “Долфин Марина” в Комплекс “Гранд Хотел Варна”. Хотелът  ще Ви впечатли с разчупения си дизайн и отличното съотношение цена-качество.

Разположен на самия морски бряг, хотелът разполага със:

131 двойни32 фамилни стаи20 апартамента

Стаите са стилно обзаведени и оборудвани със сателитна телевизия, телефон, климатик и сейф, разполагат с баня с вана и всички са с балкон с изглед към морето. Във всяка стая има възможност за допълнителнo леглo и бебешка кошара. 

Хотел “Рубин” 4* е разположен на самия плаж и предлага активна морска почивка по системата All Inclusive Premium в Комплекс “Гранд Хотел Варна”. Морският изглед от целия хотел и панорамната тераса дават неповторимо усещане и го правят предпочитано място, както за семейства с деца, така и за романтични ваканции.

Хотел „Рубин“ разполага със:

126 двойни стаи44 фамилни стаи52 тройни стаи6 студия

Те са модерно обзаведени и разполагат със сателитна телевизия, климатик, телефон, безжичен интернет. Всички стаи имат баня с душ и сешоар, както и балкон с морска гледка.

ХОТЕЛ ЛЕБЕД 4*

Разположен само на 90 м от брега на морето и в непосредствена близост до петзвездния Гранд Хотел Варна, хотел “Лебед” 4* предлага спокойна атмосфера на приглушен лукс. Елегантният декор на красивите градини, басейнът и уютните стаи  допринасят за спокойна All Inclusive Premium -почивка далеч от забързаното ежедневие.

Хотелът разполага със:

Всички помещения са стилно обзаведени и с великолепна гледка към парка и са оборудвани със сателитна телевизия, климатик, телефон, безжичен интернет, баня с душ кабина.

ХОТЕЛ ДОЛФИН 4*

Разположен на метри от плажа, заобиколен от високи кипариси и прохладни цветни алеи, хотел “Дoлфин” 4* съчетава спокойна атмосфера и комфорт – идеалните условия за лятна семейна почивка по програмата All Inclusive Premium.

Четириетажният хотел предлага настаняване в:

158 двойни стаи10 единични стаи28 мезонета и4 апартамента

Всички те са елегантно и съвременно обзаведени, с просторни тераси, разкриващи чудесна гледка към Черно море и красивия парк на Комплекс Гранд Хотел Варна.  Оборудвани са със сателитна телевизия, климатик, телефон и сейф, имат балкон, баня, възможност за допълнително легло.

Разположен само на 200 м. от плажа, легендата на българското Черноморие разполага с 296 просторни стаи и 36 апартамента. За гостите на хотела, желаещи да прекарат една активна и ползотворна ваканция хотелът предлага фитнес център, билярд, тенис на маса. На разположение е и спа центърът на хотела, където ще намерите разнообразни възможности за релакс и тонизиране. Независимо дали сте тук за седмица или уикенд, ние ще Ви предложим много възможности за една пълноценна почивка. 

Гранд Хотел Варна разполага с:

296 просторни стаи36 апартамента

Всички те са модерно обзаведени и оборудвани с LCD телевизор със сателитна телевизия, телефон, климатик, безжичен интернет, баня с вана и сешоар, балкон с чудна гледка към морето или пищната зеленина на парка.