Най-новите супергерои идват от Бикини Ботъм

13
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

СпонджБоб Квадратни гащи се завръща на големия екран догодина, вече в 3D, а Слаш със своята китара е сред гост-звездите му

Във втория си пълнометражен филм „СпонджБоб: Гъба на сухо“, по кината у нас от 20 февруари 2015 г., популярният анимационен герой и приятелите му от сериала – морската звезда Патрик, съседът Сепия и г-н Рак – се превръщат в супергерои, когато напускат дълбините на океана и излизат на сушата, за да спасят от надвиснала заплаха своя подводен град Бикини Ботъм.

Освен Слаш, в трейлъра виждаме и Антонио Бандерас в ролята на пират, след като в първия пълнометражен филм, от 2004-та, кратка, но запомняща се поява имаше „спасителят на плажа“ Дейвид Хаселхоф, а Скарлет Йохансон озвучаваше морска принцеса.

Публикувано от
Елена Лазарова
04 август 2014, 15:31

Елена Лазарова е родена във Варна – обича морето, пътешествията до екзотични страни, фотографията, класическата литература и киното. Социалният живот и новите запознанства с интересни хора са задължителна част от натовареното й ежедневие. Завършила e испанска филология в СУ и говори свободно още английски и френски.